تولید ۱۷۴ هزارتن گوشت مرغ در خراسان رضوی

علی مبارکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: پارسال در مجموع در مزارع مرغ گوشتی استان ۹۱.۶ میلیون قطعه جوجه ریزی به ثبت رسیده است.

وی با بیان این که از این تعداد جوجه‌ریزی بیش از ۱۷۴ هزار تن گوشت گرم مرغ تولید شده است ادامه داد: این تعداد جوجه‌ریزی در خراسان رضوی نسبت به سال قبل از آن که ۷۶.۷ میلیون قطعه ثبت شده است، معادل ۱۹.۵ درصد رشد نشان می‌دهد.

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی گفت: تامین به موقع نهاده‌های طیور توسط سازمان جهاد کشاورزی و تشکل‌های تعاونی روستایی، جلوگیری از نوسانات بازار گوشت مرغ  و خرید حمایتی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان از دلایل افزایش جوجه‌ریزی در استان بوده است.

مبارکی افزود: پارسال  هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد از استان خراسان رضوی به کشورهای دیگر صادر شد.

روزانه ۴۰۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی مصرف می‌شود و هزار و ۴۰۰ واحد تولیدکننده مرغ گوشتی با ظرفیت تولید هر دوره ۲۶ میلیون قطعه در استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی فعالیت دارند.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=75832

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: