تولید گوشت سفید در درمیان ۱۶ درصد افزایش یافت

سید محسن نصیرایی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: سال گذشته چهار میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های شهرستان انجام شده است.

وی گفت: در درمیان ۱۹۴ واحد مرغداری وجود دارد که از این تعداد بیش از ۸۰ واحد فاقد مجوز هستند، رعایت نکردن حریم راه، حریم بهداشتی، حریم محیط زیست و حریم اراضی کشاورزی از جمله موارد غیرمجاز بودن این تعداد واحد مرغداری است.

مدیر جهاد کشاورزی درمیان ادامه داد: ساماندهی و صدور مجوز این مرغداری‌ها نیازمند پیگیری از مرکز است و این مشکل چندین سال است که در شهرستان وجود دارد.

وی شهرستان درمیان را دومین تولید کننده گوشت سفید در خراسان جنوبی معرفی کرد و گفت: گوشت تولیدی علاوه بر تامین نیاز شهرستان، به استان‌های خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان عرضه شده است.

نصیرایی با اشاره به اینکه سالانه در هر واحد مرغداری امکان چهار نوبت جوجه‌ریزی وجود دارد اظهار داشت: کمبود و گرانی قیمت نهاده‌ها، گرانی و نوسان قیمت جوجه یک روزه، نوسان قیمت فروش مرغ زنده از مهمترین مشکلات پرورش دهندگان طیور در شهرستان است.

وی درخواست کرد که ذرت و سویا یارانه‌ای بیشتری به شهرستان درمیان اختصاص یابد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=59417

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: