«حمیدرضا قناتی» روز دوشنبه در گفت و گو با پردیسان نوین افزود: میزان تولید پسماند در این ایام به ۲۸۵ تا ۲۹۰ تن در روز رسیده و بیشتر افزایش پسماند به دلیل استفاده بیشتر مردم از میوه و سیفیجات از جمله هندوانه در ماه رمضان است.
وی بیان کرد: پیشبینی میشود پس از ماه مبارک رمضان، میزان تولید پسماند در کلانشهر اراک به وضعیت فروردینماه امسال برسد و کاهش یابد.
سرپرست مدیریت پسماند شهرداری اراک ادامه داد: پیشبینی میشد تولید پسماند این شهر در فروردینماه امسال به دلیل ماندن مردم در خانه و شرایط کرونایی افزایش یابد اما در این ماه با رفتارهای آگاهانه شهروندان نه تنها افزایش پسماند رخ نداد ،بلکه میزان دورریختیها نسبت بهمدت مشابه قبل ۱۵ درصد کاهش داشت و در فروردین ماه امسال ۲۶۰ تن پسماند در کلانشهر اراک تولیدشد.
قناتی اظهار داشت: خودروهای حمل پسماند شهری پس از هر بار تخلیه و حدود سه هزار مخزن جمعآوری پسماند در نقاط مختلف اراک؛ همچنان برای کاهش شیوع ویروس کرونا به صورت مستمر گندزدایی و ضدعفونی میشود.
وی گفت: روزانه به طور میانگین ۶۰۰ پاکبان و نیروهای خدمات شهری در امر جمعآوری پسماند شهری و ضدعفونی و گندزدایی کلانشهر اراک فعالیت دارند و تاکنون موردی از ابتلا به ویروس کرونا در این قشر و خانوادههای آنان گزارش نشده است.
سرپرست مدیریت پسماند شهرداری اراک اضافه کرد: با شیوع کووید ۱۹ برای تمامی پاکبانان و نیروهای خدمات شهری ماسک و دستکش تامین شده و آموزشهای لازم نیز برای مقابله با این بیماری بهصورت مستمر به آنان ارایه میشود.
اراک مرکز استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۶۲۰ هزار نفر جمعیت زندگی میکنند و نخستین مورد مثبت ویروس کرونا در این شهر پس از قم در اول اسفندماه سال ۹۸ به ثبت رسیده است.