حمید علی‌نیا روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار پردیسان نوین با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموزان این شهرستان در شبکه آموزشی شاد عضو شده‌اند، افزود: آموزگاران مدارس روستایی و راهبران آموزشی تکاب به ۵۰ روستای منطقه اعزام شده و بسته‌هایی شامل جزوه‌های درسی و فایل‌های صوتی و تصویری مربوط به درس‌ها و کتاب‌های مقاطع مختلف […]

حمید علی‌نیا روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار پردیسان نوین با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموزان این شهرستان در شبکه آموزشی شاد عضو شده‌اند، افزود: آموزگاران مدارس روستایی و راهبران آموزشی تکاب به ۵۰ روستای منطقه اعزام شده و بسته‌هایی شامل جزوه‌های درسی و فایل‌های صوتی و تصویری مربوط به درس‌ها و کتاب‌های مقاطع مختلف تحصیلی را در اختیار دانش‌آموزانی که امکان عضویت در این شبکه را ندارند، قرار دادند.

وی با اشاره به شناسایی دانش‌آموزان غیرعضو در شبکه آموزشی شاد، بیان کرد: در برخی از روستاها به دلیل دسترسی نداشتن مناسب به اینترنت و یا سرعت پایین آن، دانش‌آموزان موفق به عضویت در شبکه آموزشی شاد نشدند اما با اهتمامی که از سوی آموزش و پرورش تکاب انجام شد، تمام محتوای آموزشی موردنیاز بر اساس برنامه زمانبندی و منطبق بر آموزش‌های شبکه شاد به دانش‌آموزان مناطق روستایی در قالب بسته‌های مختلف آموزشی ارائه شد.

وی با بیان اینکه این بسته‌های آموزشی شامل جزوه‌های مکتوب و سی‌دی‌های صوتی و تصویری است که توسط معلمان تهیه و تولید شده است ادامه داد: این بسته‌های آموزشی توسط کادر هر مدرسه به صورت انفرادی و غیرتجمعی و با رعایت ضوابط فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی و اصول بهداشتی در روستاها انجام شد و دانش‌آموزان با تحویل گرفتن آنها همگام با دانش‌آموزانی که عضو شبکه شاد هستند، تحصیل خواهند کرد.

مدیر آموزش‌وپرورش تکاب اظهار داشت: با اجرای این طرح، تمام دانش‌آموزان مناطق روستایی این شهرستان در زمان تعطیلی مدارس به خاطر شیوع بیماری کرونا تحت‌پوشش آموزش‌های مجازی قرار گرفته و عدم دسترسی مناسب به اینترنت مانع از محروم شدن آنان از ادامه سال تحصیلی شده است.

«علی‌نیا» اضافه کرد: در صورتی که دانش آموزان تکاب به هر دلیلی امکان اتصال و عضویت در شبکه آموزشی شاد را نداشته باشند، فرآیند آموزش و تحصیل آنان متوقف نخواهد شد و از روش‌های مختلف از جمله تهیه و ارسال بسته‌های آموزشی و ارتباط تلفنی، رفع اشکال درسی و محتوای موردنیاز دانش‌آموزان به آنان ارائه می‌شود.

تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و دارای ۱۳ هزار دانش‌آموز است که در ۲۰۰ واحد آموزشی مشغول به تحصیل هستند.

یروس کرونا یا کووید ۱۹ به بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشته است تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این بیماری توصیه می‌کنند.