رئیس جمعیت هلال احمر گفت: با کار جهادی در عرصه بینالمللی هم میتوان به موفقیت رسید و مؤثر واقع شد.
به گزارش پردیسان آنلاین؛ پیر حسین کولیوند در سفر یک روزه خود به استان همدان عصر امروز به شهرستان تویسرکان رسید و در جلسهای با حضور مدیران دستگاههای مختلف این شهرستان در محل فرمانداری تویسرکان شرکت کرد.
کولیوند در این نشست از ارتباط بسیار خوب جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با شرکای بین المللی خود در زیر مجموعه نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر گفت و توضیح داد: امسال در جریان نشستهای اساسنامهای فدراسیون جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر، نشان عالی این فدراسیون با عنوان «هانری داویسون» به جمعیت هلال احمر ایران اهدا شد و نمایندگان ۱۹۲ جمعیت ملی با تشویقهای مکرر خود نشان دادند که در کشوری که تحت فشار تحریمهای خارجی است، میتوان یک جمعیت ملی فعال داشت که با اتکا به داوطلبان و جوانان خود موفق عمل کند و با رعایت بیطرفی و بیغرضی از آلام مردم در سوانح طبیعی و انسانساز بکاهد.
او ادامه داد: در این نشستها موفق شدیم برای هلال احمر جمهوری اسلامی ایران کرسی مدیریتی بینالمللی در دفاتر فدراسیون اخذ کنیم و اکنون یکی از همکاران ما در ژنو و دیگری در دفتر منطقه خاورمیانه و شمال افریقا جمعیتهای صلیبسرخ و هلال احمر در بیروت مستقر شدهاست.
کولیوند مشارکت هلال احمر ایران در عملیاتهای بینالمللی را موفقیت آمیز دانست و انجام عملیات بزرگ اربعین در خاک عراق را یک مثال خوب خواند و گفت: امسال تعداد نیروهای امدادی و درمانی ما در خاک عراق ۴ برابر سالهای قبل بود. تعداد زیادی آمبولانس و خودروی امداد و نجات در خاک عراق تردد کرد و در محورهای مواصلاتی محل عبور زائران از پشت مرزهای جنوبغربی و غرب ایران تا کربلا پایگاههای جادهای و درمانی متعددی برپا شد.
او ادامه داد: در محور نجف تا کربلا در هر ۱۰۰ عمود یک مرکز درمانی، امدادی برپا شد و ۶ بیمارستان عراقی در اختیار درمانگران هلال احمر بود تا به زائران کشورهای مختلف از جمله هموطنان ایرانی خدمات بهداشتی و درمانی رایگان ارائه کنند.
رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه توضیحات خود از عملکرد بینالمللی این جمعیت گفت: هلال احمر کشورمان شرکتهای زیر مجموعه بزرگ و موفقی در زمینه تولید دارو، تجهیزات پزشکی، عصاره گیاهان دارویی و صنایع نساجی دارد که محصولات آنها در سطح منطقه از مزیت رقابتی برخوردار است و اکنون فدراسیون جمعیتهای ملی و کمیته صلیب سرخ در خرید اقلام برای ارسال کمکهای بشردوستانه به کشورهای منطقه از محصولات هلال احمر ایران استفاده میکنند.
کولیوند مثال زد: امسال برای کمک به سوانح در پاکستان، شرکای بینالمللی ما پتو و چادر امدادی را از صنایع نساجی هلال ایران خریداری و به حادثه دیدهگان پاکستان اهدا کردند.
در این جلسه علاوه بر موضوعات مطرح شده، ظرفیتهای امدادی تویسرکان ارزیابی شد و فرماندار و امام جمعه این شهرستان در سخنانی مشکلات تویسرکان را مطرح کردند.
در این جلسه مقرر شد، پایگاه امداد و نجات جادهای هلال احمر در محور روستایی غرب این شهرستان احداث شود و در همین هفته آمبولانس امداد و نجات آن توسط جمعیت هلال احمر تأمین شود.
Friday, 22 November , 2024