ابوالفضل وفایی در گفتوگو با پردیسان آنلاین، با اشاره به اقدامات شورای نامگذاری معابر شهرداری قم اظهار داشت: جلسههای شورای نامگذاری معابر با حضور اعضا متشکل از معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر، مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل، مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی، نماینده بنیاد شهید و مدیر ارتباطات مردمی شهرداری برگزار میشود.
وی ابراز کرد: در جلسه اخیر این شورای نامگذاری حدود ۴۰ مصوبه به تصویب رسید که در پی آن ۱۹ کوچه، سه بوستان، ۱۰ خیابان و تعدادی از معابر و تقاطع غیرهمسطح به نام شهدا و رینگ اطراف جمکران نیز با عنوان القاب امام زمان(عج) نامگذاری شد.
دبیر شورای نامگذاری شهری شهرداری قم تصریح کرد: پس از تصویب این نامگذاریها در دبیرخانه نامگذاری معابر، مصوبات به کمیسیون خدمات شهری شورا ارسال و بعدازآن در صحن علنی تصویب میشود که پس از ارسال و تصویب در فرمانداری به شهرداری ابلاغ میشود و شهرداری نیز به ارتباطات مردمی و مناطق جهت نصب تابلو اعلام میکند.
وی به مهمترین نامگذاریهای جلسه اخیر دبیرخانه نامگذاری معابر اشاره کرد و افزود: در این مصوبات یکی از خیابانها به نام شهیدان موسوی نامگذاری و میدان رینگ دوم جمکران که رینگ حضرت خدیجه(س) است به نام میدان امام حسن عسکری(ع) و میدان منجی مصوب شد.
وفایی ادامه داد: میدانی به نام شهدای نهضت سوادآموزی، یک تقاطع غیرهمسطح انتهای بلوار معصومیه(س) به نام سلام و خیابانی در اطراف جمکران به نام طهورا به تصویب رسید و با توجه به درخواستی که از هیئت خادم الشهدا داشتیم یک خیابان نیز به نام خادم الشهدا نامگذاری شد.
وی با بیان اینکه یکی از مصوبات دیگر این دبیرخانه نامگذاری خیابانی به نام روحانی شهید حجتالاسلام محمدمهدی مالامیری نخستین شهید روحانی مدافع حرم قم بود، اذعان کرد: این خیابان از بلوار شهید کریمی به سمت خوابگاه و به انتهای خیابان مطهری و گلزار شهدای گمنام کوه خضر(ع) منتهی میشود و در مسیر آن نیز یک میدان است که به نام شهید حجتالاسلام مالامیری نامگذاری شد.
دبیر شورای نامگذاری شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: این شهید از شهدای جاویدالاثر است و هنوز پیکر مطهرشان به وطن بازنگشته است.**