به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، اسماعیل بحریزاده در نشست خبری امروز ۲۱ اردیبهشت ماه که به مناسبت گرامیداشت سالروز تاسیس سازمان دانشآموزی برگزار شد، با محکوم کردن اقدام تروریستی مدرسهای در غرب کابل گفت: سازمان دانشآموزی براساس اساسنامه مصوب خود زمینه سازی برای تربیت اسلامی را برعهده و تلاش دارد در قالب گروهی و فعالیت جمعی زمینههایی را فراهم کند که منجر به نقش پذیری دانشآموزان شود. قالب فعالیتهای این سازمان در حوزه تشکیلات دانشآموزی پیشتازان، دانشآموزان عضو مجالس دانشآموزی و دانشآموزان علاقه مند به حرفه خبرنگاری است.
قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانشآموزی بیان کرد: در یک سال گذشته اتفاقات خوبی در این سازمان اتفاق افتاده که با هدایتهای وزیر و معاون پرورشی و فرهنگی وی، سازمان چند محور اساسی را در فعالیتهای خود سرلوحه اقدامات قرار داده است؛ یکی از مهم ترین آنان برنامه محوری، کیفیت بخشی و اثربخشی فعالیتها و ارزیابی فرایندی و پیامدی در سازمان برای ارتقای بهره وری است که از ۴ منظر مورد ارزشیابی قرار گرفته است. اولین اتفاق طراحی بسته تحولی سازمان است که مبتنی بر اهداف دورههای تحصیلی و سند تحول با تاکید بر ۲ ساحت اعتقادی و اجتماعی است. لذا سازمان در ۳ حوزه بسته تحولی هر دانشآموز حداقل یک نقش اجتماعی را طراحی کرده است.
بحریزاده بیان کرد: در بحث تشکیلات پیشتازان، ضریب نفوذ این تشکیلات به ۵۳ هزار مدرسه رسیده است پیش بینی ما شرکت ۲ میلیون و ۲۵۰ دانشآموز بود که در این تشکیلات ثبت نام کنند اما این عدد به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دانشآموز رسید.
قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانشآموزی در حوزه مجلس دانشآموزی گفت: ما در گذشته یک مجلس دانشآموزی کشوری با ۱۵۰ نماینده داشتیم که دهمین دوره آن در حال فعالیت است در قالب این بسته تحولی یک مجلس در کشور به هزار و ۱۱۱ تشکل در قالب مجالس تبدیل شد و ۱۵۰ نفر به حدود ۲۸ هزار نماینده ارتقا پیدا کرد.
وی درباره فعالیت دانش آموزان در حرفه خبرنگار: نیز گفت: در فاز اول ۲۶۰ مدرس کشوری در حوزه خبرنگاری شناسایی شدند، در فاز دوم ۵۲۰ خبرنگار شناسایی شدند در فاز سوم ۴ هزار و ۲۳۰ دانشآموز خبرنگار از شهرستانهای کشور هدف گذاری شدند که امسال ۶ هزار دانشآموز خبرنگار را آموزش دادیم همچنین در فاز چهارم ۶۰ هزار دانشآموز خبرنگار را ثبتنام و ساماندهی کردیم.
قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانشآموزی بیان کرد: در حوزه مربیان نیز پیش بینی ما جذب ۸۶ هزار مربی بود که بیش از ۱۰۱ هزار نفر به طور افتخاری اعلام آمادگی کردند.
بحریزاده گفت: از سال ۷۸ سازمان تاسیس شد که اکنون ۲۲ امین سالروز را گرامی میداریم هر نهادی بعد از ۲۰ سال فعالیت نیازمند بازنگری و بازمهندسی فعالیتها است. بر اساس ۳ سند تحول بنیادین، سیاستهای تحولی آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم انقلاب بازمهندسی در ۵ مرحله شد. در این دوران تمام فعالیتها متناسب با زیست بوم جدید در قالب وضعیت سفید، زرد و نارنجی و قرمز طراحی کردیم؛ تمام اقدامات سازمان در ۳ بخش بسته تحولی کار تربیتی و پرورشی برای زمینه سازی تربیت اجتماعی دانشآموزان بوده است.
وی درباره فعالیت مرکز کنترل اردوها نیز بیان کرد: برای کنترل اردوهای دانشآموزی این مرکز راه اندازی شد و با هماهنگی پلیس راهور و نهادهای مرتبط با سفرها، اردوها به صورت آنلاین قابل رصد بود.
بحریزاده با اشاره به اینکه مهم ترین خروجی مجالس ما سند مجلس است، گفت: مجالس دانشآموزی ماحصل مشورتهای خود را به صورت یک سند موضوعی در پایان دوره به تصویب میرسانند. دبیرخانه مجلس دانشآموزی ارتقا پیدا میکند و امورات آن در سطح معاون سازمان پیگیری خواهد شد.