به گزارش یکشنبه سازمان امور عشایر ایران، «شاهپور علائی مقدم» در اولین نشست بررسی جهش تولید در مناطق عشایری افزود: باتوجه به ۳۴ میلیون هکتار مرتعی که در سطح کشور در اختیار عشایر است می توانیم مدیریت این مراتع را به خود عشایر در راستای حفظ آن و تامین امنیت غذایی کشور واگذار کنیم. وی اظهارداشت: یکی […]
به گزارش یکشنبه سازمان امور عشایر ایران، «شاهپور علائی مقدم» در اولین نشست بررسی جهش تولید در مناطق عشایری افزود: باتوجه به ۳۴ میلیون هکتار مرتعی که در سطح کشور در اختیار عشایر است می توانیم مدیریت این مراتع را به خود عشایر در راستای حفظ آن و تامین امنیت غذایی کشور واگذار کنیم.
وی اظهارداشت: یکی از موضوعاتی که در تنوع بخشی به تولیدات عشایر کمتر به آن توجه شده موضوع گیاهان داروئی است که می توانیم در سال جهش تولید در زمینه جمع آوری و کشت آن اقدام کنیم.
قائم مقام سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه ارگانیک ترین محصولات کشور در بخش عشایری تولید می شود، تصریح کرد: در راستای تحقق شعار امسال، سند راهبردی توسعه بخش عشایری را با توجه به برنامه ها و قوانین بالادستی تبیین و تدوین می شود.
علائی مقدم ادامه داد: در این زمینه تجربه داریم و برنامه های مختلفی را تدوین و کار کرده ایم که یکی از این برنامه ها طرح های هفتگانه برای ایجاد اشتغال و تنوع در تولیدات عشایر است.
وی گفت: توجه به صنایع دستی عشایر، تولیدات زنان عشایری، تکمیل زنجیره تولید لبنیات و جمع آوری و تولید پشم دام در مناطق عشایری، می تواند در سال جهش تولید در اقتصاد عشایر بسیار موثر باشد.
براساس این گزارش، مقرر شد ستاد یا کمیته “جهش تولید” در سازمان امور عشایر برای تدوین برنامه های این سازمان در راستای برنامه های اعلامی از سوی وزارت جهاد کشاورزی، تشکیل و تا ۱۰ روز آینده اولویت های جهش تولید در مناطق عشایری تبیین و به امور عشایر استان ها اعلام شود تا بتوانند برنامه های خود را در این راستا راهبری کنند.
Saturday, 23 November , 2024