سیدمصطفی اعتصامی در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین با اشاره به جزئیات بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ شهرداری اصفهان اظهار کرد: این بودجه شامل سه بخش اعتبارات هزینهای (جاری)، اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای و اعتبارات تملک داراییهای مالی است.
وی افزود: ۳۱ درصد بودجه به هزینههای جاری، شامل حفظ و نگهداری شهر و ۶۹ درصد دیگر به توسعه شهری و اجرای پروژههای عمرانی اختصاص یافته است.
مدیرکل برنامهریزی و بودجه شهرداری اصفهان با اشاره به جزئیات بودجه سرمایهای تاکید کرد: ۳۵ درصد به پروژههای مرتبط با قطار شهری، ۱۴ درصد به توسعه و بهبود شبکه معابر، ۱۰ درصد به فضای سبز و سامانههای آبیاری، ۳.۳ درصد به پروژهها و مراکز فرهنگی و ۱۰ درصد از اعتبارات هزینهای نیز به برنامههای فرهنگی و اجتماعی اختصاص یافته و سایر اعتبارات بر اساس اولویتها و نیازهای شهر تعیین شده است.
اعتصامی گفت: این اولویتبندیها بر اساس نظرات شهروندان در پویش «فرمان، دست شماست» انجام شده است که از طریق سامانه «اصفهان من» به پروژهها رأی دادهاند.
مدیرکل برنامهریزی و بودجه شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: بیش از ۸۰ درصد پروژههای تدوینشده در این برنامه، مورد تأیید شهروندان قرار گرفته است و در مواردی که شهروندان مخالفت کردهاند، همچنین تصمیم به بررسی و بازنگری گرفته شده است تا پروژهها با نیازها و رضایت مردم همسو شود.
اعتصامی با اشاره به ضرورت برنامهریزی بر اساس آمار و اطلاعات دقیق و تدوین آمارنامه سالانه شهر اصفهان از سال ۱۳۸۷ گفت: آمارنامه بهعنوان یک منبع جامع و معتبر، تمام آمار و اطلاعات مرتبط با شهر را شامل میشود و مبنای برنامهریزیهای شهری است.
وی با بیان اینکه سال جاری شانزدهمین آمارنامه شهر اصفهان که مربوط به سال گذشته است، با همکاری بیش از ۶۰ دستگاه اجرایی استان تدوین شده است، ادامه داد: این آمارنامه شامل ۲۰ فصل و بیش از ۳۰ هزار قلم اطلاعاتی است که تمام جنبههای مدیریت شهری را پوشش میدهد.
مدیرکل برنامهریزی و بودجه شهرداری اصفهان تاکید کرد: این مرجع آماری برای پژوهشگران و تصمیمگیران حوزه شهری بسیار ارزشمند است و به ما کمک میکند تا وضعیت شاخصهای مدیریت شهری را بررسی کنیم، اولویتها را مشخص و برنامههایی دقیق و متناسب با نیازهای شهروندان تدوین کنیم.
اعتصامی گفت: رویکرد شهرداری اصفهان همواره بر مبنای شفافیت، مشارکت مردمی و توسعه پایدار بوده است و تلاش خواهد شد تا با استفاده از این اطلاعات، پروژههایی طراحی شود که منطبق بر اولویتها و رضایت شهروندان باشد.