تاثیرات اقتصادی کرونا در بخش‌های مختلف باید با دقت مدنظر باشد

سید «مهدی مقدسی» روز پنجشنبه در نشست شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در اراک ،افزود: حمایت مسئولان از آسیب‌دیدگان به لحاظ ویروس کرونا  مطالبه بحق مردم است.

وی بیان کرد: شمار ثبت‌نام کنندگان بیمه بیکاری در استان مرکزی در نخستین ماه امسال نسبت به مدت مشابه  قبل  ۱۳ برابر شده و از ۶۰۰ نفر به هشت هزار و ۸۰۰ نفر افزایش داشته که این بیانگر تاثیر کووید ۱۹ بر بیکاری افراد است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تاکنون تهمیدات خوبی برای کمک به آسیب‌دیدگان از بیماری اندیشیده شده اما این مهم باید بیشتر شود و توجه به تسریع در طرح‌های مختلف نیز امری ضروری است.

مقدسی اظهار داشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  از وزات‌خانه‌های مهم در راستای حمایت از آسیب‌دیدگان ناشی از ویروس کرونا است.

وی عنوان کرد: بودجه امسال کشور ۵۷۱ هزار میلیارد تومان و بودجه شرکت‌های دولتی یک‌هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان دیده شده اما بدون احتساب مشکلات اقتصادی کرونا، به طور قطع حداقل ۱۲۰ تا ۱۸۰ هزار میلیارد تومان از این بودجه در سال جاری محقق نمی‌شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: قیمت نفت در بودجه با هر بشکه  ۵۵ دلار بسته شده در حالیکه هر بشکه نفت اکنون  زیر ۲۰ دلار به فروش می‌رسد و مشکلاتی نیز در تحقق بخش زیادی از مالیات‌ها وجود دارد.

مقدسی تصریح کرد:  ارزش دارایی‌های دولت بیش از یک میلیون هزار میلیارد تومان است و امسال برای کسری بودجه اجازه داده شده تا از این محل ۱۷۴ هزار میلیارد تومان تامین شود و اگر به خوبی مدیرت صورت گیرد می‌توان کسری بودجه ناشی از کاهش قیمت نفت و مشکلات کرونا را حل کرد.

وی عنوان کرد: بحث فروش دارایی‌های دولت از هفته گذشته از طریق بورس آغاز شده و در این راستا نظارت‌های ویژه‌ای اعمال شده است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش گفت: تعاون ظرفیتی ارزشمند در کشور است که به جایگاه واقعی خود نرسیده و  نباید از این بخش که با آموزه‌های دینی نیز منطبق است، غفلت شود.

مقدسی تصریح کرد: حدود چهار سال گذشته مجمع نمایندگان استان مرکزی تلاش‌های گسترده‌ای برای حل مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی این استان داشت و انتظار می‌رود این راه ادامه‌دار باشد و تلاش‌های گذشته نادیده گرفته نشود.

وی گفت: تصمیم دولت برای واگذاری هپکو به ایمیدور کاری ارزشمندی است که پس از آن با تمهیدات در نظر گرفته شده باید به هلدینگ‌های معدنی واگذار شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با تبریک هفته کارگر افزود: بحث‌های مختلف کارگری همواره در مجلس شورای اسلامی دنبال شده و موضوع قراردادهای موقت در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با جدیت در دست بررسی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: این استان پارسال با وجود همه مشکلات و تحریم‌ها، سال آرامی را پشت سر گذاشت و موفق شد بیش از ۱۵ هزار فرصت شغلی شناسنامه‌دار ایجاد کند.

«محمدتقی آبایی هزاوه» افزود: نرخ بیکاری این استان در سال ۹۸ به هشت و یک دهم درصد رسید که نسبت به سال ۹۷ کاهش سه دهم درصدی داشت.

وی بیان کرد: شمار شرکت‌های دارای حقوق معوق در استان مرکزی پارسال نسبت به مدت مشابع قبل آن، بیش از ۴۵ درصد کاهش داشت و جمعیت کارگری دارای حقوق معوق نیز از پنج‌هزار و ۱۱۷ نفر به یک‌هزار و ۳۸۷ نفر کاهش یافت.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: پارسال از مجموعه ۲۸۹ و نیم میلیارد تومان بودجه تخصیصی تسهیلات روستایی این استان، ۲۷۵ میلیارد ریال جذب شد و در این راستا چهار هزار و ۳۰۰ فرصت شغلی نیز ایجاد شد.

آبایی هزاوه عنوان کرد: روابط عمومی و حراست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی پارسال عنوان برتر را در دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور به دست آوردند.

استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=51917

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: