رضا نعناکار روز شنبه در این زمینه اظهارداشت: برای خرید دستگاه بیخطرسازی پسماند، آموزش نیروها و ساخت و ساز مکان استقرار دستگاه بیش از پنج میلیارد ریال هزینه شده است.
وی افزود: تجهیز بیمارستان یثربی به دستگاه ضدعفونی پسماند با هدف حمایت از تولید داخلی صورت گرفت و همه استانداردها و شاخصهای ادارهکل تجهیزات پزشکی و سازمان استاندارد از ویژگیهای دستگاه جدید است.
مدیرعامل موسسه محب سلامت کاشان با اشاره به دریافت گواهینامه بینالمللی محیط زیست بیمارستان آیتالله یثربی در شهریور سال گذشته، کاهش پسماندها را جزیی از هدفهای توسعهای این بیمارستان عنوان کرد.
وی در ادامه نیز گفت: تصفیه فاضلاب و استفاده از پساب استاندارد فاضلاب برای آبیاری فضای سبز، استفاده از روش قطرهای برای آبیاری فضای سبز و بهکارگیری مدیریت درست پسماند در راستای دستیابی به یک محیط سالم و بیخطر برای کارکنان و جامعه در کنار جداسازی، جمعآوری، نگهداری و دفع نهایی پسماند بر اساس ضوابط از دیگر اقدامهای صورت گرفته است.
نعناکار اضافه کرد: مسوولیت اجتماعی در راستای حفاظت از محیط زیست و احترام به آیندگان جزیی از برنامهها و هدفهای راهبردی بیمارستان یثربی است که در این راستا پیادهسازی استاندارد محیط زیست بر اساس ایزو ۱۴۰۰۱ سال گذشته به انجام رسید.
بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی فوق تخصصی آیتالله یثربی کاشان دارای ۱۱ درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی شامل داخلی، ریه، قلب، جراحی های عمومی، ترمیمی، چشم، زنان، کلیه، گوش و حلق و بینی، مغز و اعصاب، ارتوپدی و ارولوژی است.
۶ بیمارستان دانشگاهی، ۲ بیمارستان خصوصی، یک دی کلینیک، پنج درمانگاه دولتی و ۲ شبکه بهداشتی در منطقه کاشان به بیماران خدماترسانی میکنند.
جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستانهای کاشان و آرانوبیدگل، زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.