منصور شریف روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: این میزان گل محمدی از سطح ۳۳۱ هکتار گلستان بارور برداشت شد.
وی با بیان اینکه برداشت گل محمدی از نیمه اول اردیبهشتماه سال جاری آغاز و تا اواسط خرداد ماه ادامه دارد، تصریح کرد: به طور متوسط از سطح یک هکتار مزرعه گل محمدی میزان ۱.۳ تُن گل تر برداشت میشود.
وی ادامه داد: گلهای برداشت شده روانه کارگاههای گلاب و اسانسگیری منطقه میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان عمده تولید کنندگان گل جنوب کرمان را در حوزه جبالبارز، ساردوئیه و اسفندقه اعلام کرد و گفت: با توجه به خشکسالیهای متمادی و بحران کمآبی، سیاست کاشت گیاهان با نیاز آب کم در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: گل محمدی به دلیل نیاز آبی کم از جمله این گیاهان بود که در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان قرار گرفت.
شریف ادامه داد: متقاضان واجد شرایط کشت گل محمدی و گیاهان دارویی میتوانند تسهیلات کمبهره برای افزایش ۲۰ هکتاری دریافت کنند.
وی با بیان اینکه کارخانه صنعتی گلابگیری و اسانسگیری گلاب بارز با استفاده از وسایل و تکنیکهای پیشرفته گلابگیری، محصول برداشت شده را خریداری میکند، افزود: پس از عملیات گلابگیری و تهیه اسانس، محصول تولیدی روانه بازارهای داخل کشور و همچنین به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: این کارخانه با رعایت موارد و استانداردهای بهداشتی در حال تولید محصولی سالم و استاندارد است.
سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان مستقل از مرکز استان، هفت شهرستان با جمعیت یک میلیون نفر را تحت پوشش دارد.