بیش از ۱۸ هزار ورزشکار زورخانه‌ای در کشور ساماندهی شدند

مجتبی جوهری روز سه‌شنبه در آیین بهره‌برداری از ۲ طرح ورزشی در اردستان افزود: بیشتر آنها در مسابقات شرکت دارند و البته تعداد غیررسمی ورزشکاران زورخانه‌ای بیش از ۲ برابر این آمار است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین زورخانه کشور در استان اصفهان قرار دارد، بیان کرد: زورخانه شهر زواره یکصد و چهل و هفتمین زورخانه استان اصفهان است که شاهد افتتاح و بهره‌برداری از آن هستیم.

رئیس فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی اضافه کرد: خوشبختانه در بیشتر استان‌ها شاهد حضور خیران برای ساخت زورخانه‌ها هستیم و حضور آنها بیشتر در استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و مرکزی، همدان، کرمانشاه و کردستان مشهودتر بوده است.

وی با بیان اینکه در مناطق محروم و روستاها ورود خیران به واسطه فقدان فضاهای ورزشی می‌تواند نقش مهمی در ایجاد فضای سلامت و تندرستی در آن نقاط داشته باشد، اظهار داشت: حضور خانواده‌ها و نظارت بر فعالیت در زورخانه‌ها مشهود است و توجه به زورخانه‌ها می‌تواند به اندازه تعلیم و تربیت و عبادت و نیایش بستری برای حضور جوانان به منظور تربیت فرهنگی و معنوی باشد.

جوهری با اشاره به اینکه ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی به نام ایران در یونسکو ثبت شده است، ادامه داد: رشته زورخانه‌ای یکی از ورزش‌هایی ارزشمندی است که ریشه در تاریخ و تمدن ایران دارد و به عنوان فرهنگ و تاریخ کشور نیاز است که به آن توجه صورت گیرد.

وی یادآور شد: زورخانه محل تقویت روح و جسم و یکی از محل‌های انجام ورزش‌های سنتی و مذهبی است و اگر به تاریخ سر بزنیم‌، مشاهده خواهیم کرد که وجود زورخانه‌ها موجب فرهنگ‌سازی و انسان‌سازی بوده است.

رئیس فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی بیان کرد: انسان‌های بزرگ در این مکان‌ها تربیت و برای انسانیت و اخلاق احترام‌ و ارزش قایل می‌شوند و از نظر جسم و روح سلامت‌آور هستند.

وی افزود: یکی از بزرگترین امور خیر در کشور ساخت زیرساخت‌های ورزشی است که در آنها جسم و روح جوانان پرورش و تقویت می‌شود و برای توسعه پایدار و همه‌جانبه در شرایط کنونی، به برنامه‌ریزی و حضور اثرگذار نخبگان همراه با مشارکت مردم به شدت نیاز است.

جوهری تاکید کرد: نیازمند حضور جوانان در تصمیم‌گیری، تصمیم‌سازی و بهره‌برداری از امکانات بسیار ارزشمند موجود در کشور هستیم تا با همکاری یکدیگر مشکل‌های اقتصادی را برطرف کنیم.

به گزارش پردیسان آنلاین، در ادامه این آیین ۲ طرح ورزشی شامل ساختمان جدید اداری اداره ورزش و جوانان زواره با زیربنای ۱۲۰مترمربع و زورخانه شهدای شهراب با زیربنای ۳۶۰ مترمربع که با اختصاص افزون بر ۲۲ میلیارد ریال از سوی فردی نیکوکار در مدت هشت ماه تکمیل شده است، همزمان با سالروز میلاد پیامبر اسلام (ص) به بهره‌برداری رسید.

پیش از شیوع ویروس کرونا در کشور، نزدیک به ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان یافته و افزون بر یک هزار و ۷۰۰ باشگاه ورزشی در استان اصفهان فعالیت می‌کردند.

شهرستان اردستان با جمعیت بیش از ۴۲ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع شده است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=121865

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: