به بهانه سالگرد شهدای فاطمیه قم

فاطمیه است و باز هم سالگرد شهدای روضه فاطمیه قم، آنان که در عزای دختر رسول خدا، پیامبر اسلام (ص)،  همسر امیرالمومنین علی (ع) و مادر ۱۱ اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، مادر حسنین علیها سلام، از فرش تا عرش سبکبال پرکشودند. مادری که در دامان پاکش شیر زن عاشورا را پرورش داد. او مادر امت اسلام است، او که همواره «الجار ثم الدار» در نجوایش بود. حتی در بستر بیماری و عروج سفارشش به علی(ع) این بود که سلام مرا به فرندانم تا قیامت برسان...
فاطمه (س) مادر امت است، کوثر است، اول شهید راه ولایت، او که در بستر بیماری برای مظلومیت علی اشک می ریخت. فاطمه(س) را در خطبه فدکیه باید شناخت، در پشت در و دیوار، در حمایت از ولایت، فاطمه را در شهادت باید شناخت. او که خود شهید است، مادر شهید است و همسر شهید است، ایثار و شهادت میراث اهل بیت(ع) است.

فاطمیه فرصتی است برای شناخت سرور زنان اهل بهشت، روضه فاطمیه هم بصیرت افزایی است، برای شناخت مدافع ولایت و امامت، برای شناخت رسالت زن مسلمان، برای الگوگیری از مادر، از همسر، از دختر، از محبوبه خدا در زمین.

فاطمیه کلاس تفسیر  زن، زندگی، عفاف، حجاب، عزت، ایثار، سربلندی، شهامت، علم، حلم، ایمان و شهادت است. فاطمیه یعنی اقتدا به مادر اقتدا به الگوی زنان عالم …

زنان شهید، مادران شهدا، همسران شهدا، دختران شهدا و زنان ایثارگر در مکتب همین فاطمیه درس ایثار، عزت و ولایت مداری را آموختند، تا در راه بمانند، از مادر آموختند الگو شدن را، از مادر آموختند «زن،  معنویت، شهادت» و ارزش نهادن به جایگاه رفیع زن را، آموختند تا پای جان پای ارزش ها، پای ولایت بایستند تا ناکسان را رسوا سازند، خانه ها را استوار کنند، خانواده ها را گرد هم آورند، برای فرزندانشان مادری کنند، برای همسرانشان همسری و از دامان چنین زنانی مردان به معراج رفتند.

زنانی که ذره ای از دریای وجود بیکرانش را درک کردند، از فاطمیه تا شهادت را پیمودند.
 
اکنون سالگرد زنانی است که سیاه پوش عزای مادر شدند و از گذر سجادیه تا محفل زنان فاطمی را طی نمودند، زنانی که حالا آمدند تا مزد خویش را در پیروی از این مکتب متعالی دریافت کنند، با کسب بالاترین جایگاه نزد پروردگار،  ۱۸ زن در غم مادر هجده ساله به سوگ نشستند و چندی نگذشت که در عزای فاطمی با فرشته ها همنوا شدند. روحشان سبکبال به مهمانی مادر عروج کرد، تا در کنار چادر خاکی او ماوا گزینند و با خونشان پیام «زن، زندگی، آزادی» را تفسیر کنند و دروغگویان و ناکسان را رسوا سازند…برای همیشه تاریخ .
 
چادرهای خاکی شان را از زیر آوار های کین دشمنان اسلام برای مان به یادگار گذاشتند تا یادمان بماند، عزت، آرامش آزادی و امنیت امروز را مدیون چه خون هایی هستیم. آنهایی که چراغ مکتب را برای مان روشن کردند تا مسیر را گم نکنیم و در فضای غبارآلود با شناخت جایگاه والای شهدا،  شهید را از جلاد تمیز دهیم.

 

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=241490

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: