رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به هزینه ۶۰۰ میلیارد تومانی مدیریت شهری برای تملک پروژه بهسازی قبرستان نو گفت: تکمیل این پروژه نیازمند همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه است.
رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به هزینه ۶۰۰ میلیارد تومانی مدیریت شهری برای تملک پروژه بهسازی قبرستان نو گفت: تکمیل این پروژه نیازمند همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه است.
به گزارش پردیسان آنلاین، محسن محرری امروز در آیین سومین گام از افتتاح، بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۹۸ پروژه شهری در سال ۱۴۰۳ که در سالن همایشهای شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: پروژههای شهری بر مبنای هدفگذاریهای برنامه پنجساله شهرداری قم در حال اجرا بوده و بهموقع در اختیار مردم قرار میگیرد.
وی با اشاره به راهبری و مدیریت شهردار قم در اجرای پروژهها، افزود: همگی شاهد هستند که با این مدیریت و رهبری پروژههای اساسی، زیرساختی و مهمی که مدتها متوقف بوده و به هر دلیلی شروع نشده بوده است در این ده سال انجام میشود و در اختیار مردم قرار میگیرد.
رئیس شورای اسلامی شهر قم اضافه کرد: پروژههای محوری شهر قم امروز در حوزههای مختلف ازجمله ترافیکی، فرهنگی و گردشگری فعال است.
محرری با اشاره به ارتقای ظرفیتهای گردشگری شهر قم، تصریح کرد: زمانی یک پروژه شهربازی فعال در این شهر نبود و اگر بود نیز متوقف شد، اما در حال حاضر سه شهربازی فعال و مناسب در شهر با شرایط مناسب، استاندارد و با توزیع جغرافیایی خوب در اختیار مردم است؛ وضعیت در بوستانهای شهری یا در سایر پروژههای تفریحی اینگونه است.
وی با تأکید بر اینکه پروژههای فرهنگی و ورزشی نیز بهتدریج با پیشبینیهای بودجه در اختیار مردم قرار میگیرد، تصریح کرد: یکی از مباحثی که در چندسال اخیر بهخوبی مورد توجه قرار گرفته پروژههای هسته مرکزی است که از این پروژهها میتوان به پروژه چهل اختران، بسط شرقی حرم مطهر، بلوار جعفر طیار، محور دروازه ری و قبرستان نو اشاره کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر قم با تجلیل از یاد و خاطره شهید آیتالله رئیسی اضافه کرد: در سفر نخست ایشان به استان قم با در اختیار قرار دادن اراضی ۴۸ هکتاری، جهش بزرگی در پروژههای هسته مرکزی شهر قم انجام شد که انجام این کار نظر شخص شهید جمهور بود و با همکاری استانداری قم و اداره کل راه و شهرسازی بهخوبی پیش رفت.
محرری مطالبه شهروندان برای ساماندهی آرامستان وادیالسلام را مورد توجه قرارداد و اذعان کرد: پروژه ساماندهی قبرستان وادیالسلام از سالهای دور با یک اقدام قاطعانه شروع و بقعههای اطراف قبرستان جمع شد؛ بخشی از کار و تغییر کاربریها نیز آغاز شد، اما پروژه نیمهتمام ماند.
وی گفت: در حال حاضر به مدیریت شهری انتقاد میشود که چرا این موضوع ساماندهی نمیشود درحالیکه بارها اعلام کردهایم که این آرامستان اگر در اختیار مدیریت شهری قرار گیرد، برای ساماندهی آن آمادگی داریم.
رئیس شورای اسلامی شهر قم تأکید کرد: وضعیت فعلی این آرامستان بههیچعنوان در شأن مردم، این شهر، عزیزانی که در این آرامستان دفن هستند و شهدایی که آنجا آرمیدهاند، نیست.
محرری با اشاره به اینکه میتوان در این طرحها منافع موقوفهها را حفظ کرد، افزود: اگر اوقاف به دنبال دفن در این منطقه بوده این اقدام ممنوع است. هیچکس موافق دفن نیست و مصوبه قانونی دارد اما با راههای قانونی میتوان تأمین منافع وقف را از راههای مختلف و کاربریهای متفاوت حفظ کرد.
وی با تأکید بر اینکه بحث قبرستان نو نیز چنین است و سالهای سال مردم منتظر ساماندهی آن بودند، تصریح کرد: ۵ هکتار فضا در چندصد متری حرم با این میزان نیازهای خدماتی که مردم و زائرین دارند، وجود دارد اما در حال حاضر از این ظرفیت استفاده مطلوبی نمیشود.
رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به هزینه ۶۰۰ میلیارد تومانی برای آزادسازی مغازهها در این پروژه گفت: برای تکمیل این پروژه نیازمند همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه هستیم تا قبرستان نو بدون هیچ خسارتی برای قبور بازسازی و بهسازی شود.
انتهای پیام/۱۰۵
Thursday, 28 November , 2024