احمد اسماعیلزاده در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین اظهار کرد: روغن مواد مغذی را به بدن میرساند این مواد مغذی شامل اسید چرب امگا ۳و امگا ۶ است، امگا ۳ را باید با مصرف ماهی تأمین کرد اما سرانه مصرف ماهی در کشور پایین است و با استفاده از روغن این اسید چرب را میتوان دریافت کرد.
وی با بیان اینکه به مردم توصیه میشود از روغنی استفاده کنند که اسید امگا ۳ و امگا ۶ را داشته باشد، افزود: بهترین روغن کانولا و کلزا است این روغن ویژگیهای متعددی دارد.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و درمان گفت: میزان چربی اشباع در روغن کانولا و کلزا پایین است، در این روغن ترکیب روغن زیتون نیز وجود دارد و دارای اسید چرب امگا ۳ و امگا ۶ مناسب و مطلوبی است.
وی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که روغن کانولا را نباید بیش از نیاز بدن مصرف کرد و تمام روغنها به یک اندازه انرژی تولید میکنند.
اسماعیلزاده اضافه کرد: نکته قابل توجه این است که روغن کانولا را نباید بیش از نیاز بدن مصرف کرد و تمام روغنها به یک اندازه انرژی تولید میکنند.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: روغن کلزا و کانولا نباید مانند دیگر روغنها در معرض حرارت بالا قرار بگیرد، زمانی که تصمیم دارند غذای سرخ کردنی تهیه کنند از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنند.