به گزارش پردیسان آنلاین، دکتر روح اله حسینی با حضور در استودیو سلامت فارس و بیان آخرین آمارهای مربوط به کرونا ویروس در استان فارس، از پذیرش ۳۰۰ بیمار جدید مبتلا یا مشکوک به کروناویروس در بیمارستانهای استان خبر داد و افزود: هم اکنون هزار و ۹۲۳ بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستانهای استان بستری هستند و از این تعداد، ۱۹۴ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخشهای ICU، مراقبتهای ویژه درمانی دریافت میکنند.
او همچنین با ابراز تأسف از جان باختن ۱۱ هم استانی دیگر در اثر ابتلاء به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را شش هزار و ۷۷۷ نفر اعلام کرد.
به گفته مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیون و ۵۷۵ هزار و ۱۶۷ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده که از این تعداد یک میلیون و ۳۷۶ هزار و ۳۶۵ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاههای استان تهیه شده و با بررسی نمونههای انجام شده، ۴۱۲ هزار و ۳۷۸ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۱۹۸ هزار و ۸۰۲ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۴۴ هزار و ۹۴۴ بیمار مثبت شناسایی شده و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۴۵۷ هزار و ۳۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.
او در ادامه از بهبودی ۴۴۲ هزار و ۸۹۵ نفر از ابتدای شیوع بیماری تاکنون خبر داد که از بیمارستانها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شدهاند.
دکتر حسینی با بیان اینکه تا کنون، دو میلیون و ۶۷۱ هزار و ۴۰۲ دوز نوبت اول و یک میلیون و ۳۶۶ هزار و ۸۴ دوز نوبت دوم واکسن علیه کروناویروس در مراکز واکسیناسیون به مردم استان فارس تزریق شده است، افزود: همچنین با ۱۲۹ هزار و ۴۷۶ دوز تزریق شده طی روز گذشته، مجموع تعداد دوز تزریق شده واکسن کرونا تا کنون در فارس به چهار میلیون و ۳۷ هزار و ۴۸۶ دُز رسید.
این مقام مسؤول در دانشگاه اظهار کرد: در حال نزدیک شدن به درصد موردنیاز تزریق دوز اول واکسن در گروه هدف هستیم و البته برای ایجاد ایمنی کافی، لازم است همه این افراد هر دو دوز واکسن را دریافت کنند؛ اما با وجود همه تلاشها همچنان برخی از افراد برای دریافت واکسن مراجعه نکردهاند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه در پایان گزارش امروز خود از مردم استان خواست به شایعات مربوط به عوارض واکسن که در فضای مجازی و گفت و گوهای محلی انجام میشود، توجه نکنند و به مسؤولان کشور و واکسنهای موجود در کشور نیز اعتماد داشته باشند؛ چرا که تنها راه بازگشت به زندگی عادی انجام واکسیناسیون حداکثری است.