تخت فولاد سرزمین مقدسی است که از دیر زمان مورد نظر علمای دین، عرفا، حکما و دانشمندان بوده و از شاخصهای هویت اسلامی جهان اسلام و تشیع و از نشانههای دینی، قدسی و ملی مردم اصفهان است.
جاذبههای معنوی، تاریخی و هنری این آرامستان را به یکی از بهترین مکانها جهت جذب زائران مشتاق و گردشگران داخلی و خارجی نموده است.
پس از دستور رهبر معظم انقلاب انقلاب و تأکید علمای بزرگ شهر مبنی بر حفاظت عمران تخت فولاد و گلستان شهدا، در دورههای گوناگون به ویژه در دوره اخیر، شهرداری اصفهان کنار عمران تکایا و ساماندهی بافت تاریخی این مزارستان همچون بازسازی و مرمت و عمران اساسی گلستان شهدا و تکایای خواجویی، فاضل اصفهانی، میرفندرسکی، درویش عبدالمجید طالقانی، بروجردی، آقامحمد بیدآبادی، جهانگیرخان قشقایی، آغا باشی، کازرونی و صاحب روضات و ایجاد تسهیلات جهت استفاده زائران در بخش فرهنگی نیز اقدامات فراوانی انجام داده است.
چاپ کتاب با موضوع تکایا و آثار شخصیتهای مدفون در این مزارستان نیز از جمله این فعالیتهای فرهنگی است.
کتاب بزم قدسیان مشتمل بر شرح حال مدفونین این در تکیه عالم ربانی آیت الله سید عبدالغفار تویسرکانی است در اهمیت این تکیه همین بس که چندین شخصیت بسیار ممتاز که هرکدام در فن خود کمنظیر بودند مدفون هستند.
صاحب تکیه عالم ربانی سید عبدالغفار تویسرکانی است که از نوادر دوران و در معنویت و تقوا نمونه بود.
آیت الله حاج میرزا عبدالغفار بن محمدحسین حسینی تویسرکانی از علمای بزرگ اصفهان در اواخر قرن سیزدهم و اوایل قرن چهاردهم هجری قمری متوفی به سال ۱۳۱۹ قمری است.
از نظر موقعیت در اول کوچه معروف به غسالخانه(واله) و جنوب گنبد رکنالملک و غرب کاروانسرای صفوی ملک واقع است.
این بنا در طول بیش از یکصد سال گذشته به علت تغییراتی که در زمین و عرصه اطراف بقعه ایجاد شده، دچار آسیبهای زیادی شد که از مقاومت ایستایی بنا کاسته و آثار آسیبها به صورت ترکهایی در دهانههای اطراف قابل مشاهده است.
این بقعه از نظر ارزشهای معماری، از بقاع قابل توجه اواخر دوران قاجاریه با سبک قاجاری زیرمجموعه سبک اصفهانی میباشد.
این کتاب نوزدهمین جلد از سری کتابهای معرفی شرح حال مدفون شدگان در سرزمین تخت فولاد است.
معماری تکیه تویسرکانی، عالم ربّانی میرزا عبدالغفار تویسرکانی، آیتالله میرزا محمدعلی تویسرکانی، علامه میرسیدعلی نجفآبادی، سید محمد علی مبارکهای، میرزا عبدالحسین قدسی، میرزاحسن قدسی، میرزا ابوالقاسم خوشنویس، میرزا مهدی قدسی، جمال الدین قدسی، میرزا حسن قدسی کاشانی، شیخ محمد باقر قزوینی، شیخ محمدباقر واثق همدانی، میرزا حبیب اللّه نیّر، سید علی بدیع زادگان “هور”، حاج آقا محمد قزوینی، میرزا محمدعلی نراقی کاشانی، میرزا عبدالوهاب منجّم، میرزا اسماعیل خان ثاقب، شیخ محمد حسین شریعت هرندی، سیدحسین متّعظ برزانی، دکتر عباس حاتمزاده از جمله عناوین اصلی این کتاب است.
کتاب “بزم قدسیان” تألیف رحیم قاسمی است که در ۶۵۰ صفحه در مدت زمان یکسال در سال ۱۳۸۹ و با شمارگان یکهزار نسخه توسط نشر سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان به چاپ رسیده است.