به گزارش عصر پنجشنبه روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست در جلسه شورای راهبردی تصادف های استان قم طی سخنانی با اشاره به موقعیت جغرافیایی قم و تعداد بالای ترددهای برون شهری از محورهای مواصلاتی استان اظهار داشت: وظیفه مسئولان قم برای کاهش تصادف ها و هزینه های ناشی از آن بسیار سنگین است. وی تبعات ناشی از تصادف ها از جمله […]

به گزارش عصر پنجشنبه روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست در جلسه شورای راهبردی تصادف های استان قم طی سخنانی با اشاره به موقعیت جغرافیایی قم و تعداد بالای ترددهای برون شهری از محورهای مواصلاتی استان اظهار داشت: وظیفه مسئولان قم برای کاهش تصادف ها و هزینه های ناشی از آن بسیار سنگین است.

وی تبعات ناشی از تصادف ها از جمله فوت و جرح و هزینه های اجتماعی آن را مورد توجه قرار داد و افزود: راهبری کاهش تصادف ها باید مهمترین اولویت مسئولان باشد.

استاندار قم اختصاص اعتبارهای کاهش تصادف ها و اتصال دوربین های شهرداری ها به سیستم کنترل ناجا را نیز از مصوبه های جلسه های گذشته عنوان کرد و گفت: این مصوبه ها باید با تعامل متولیان امر هرچه سریعتر اجرایی شود.

سرمست پشتیبانی از پلیس راهنمایی و رانندگی برای اجرای برنامه های ایشان را ضروری دانست و تصریح کرد: هر دستگاه مسئول باید یک ماموریت اولویت دار خود را احصا و در ۶ ماهه آینده نیز آن را محقق کند.

وی همچنین اقدام های فرهنگی برای آگاهی بخشی به مردم در راستای ارتقای فرهنگ رانندگی را ضروری دانست و بیان کرد: صدا و سیما و سایر رسانه ها باید جدی تر از گذشته این اقدام ها را در دستور کار قرار دهند.

در این جلسه گزارش تحلیلی از آمار تصادف ها و تلفات ناشی از آن در قم ارائه شد.

فعال نمودن معادن راکد از اولویت های کاری مدیریت استان است

استاندار قم همچنین در چهاردهیمن جلسه شورای معادن  قم طی سخنانی گفت: فعال نمودن معادن راکد از اولویت های کاری مدیریت استان است.

سرمست با اشاره به مصوبه قبلی مبنی بر تهیه بسته سرمایه گذاری دریاچه نمک قم اظهار کرد: موضوع راه دسترسی این دریاچه به عنوان نخستین گام، باید مورد پیگیری قرار بگیرد و جذب سرمایه گذاری نیز در گام بعدی عملیاتی شود.

استاندار قم با اشاره به تصویب طرح بهره برداری از دریاچه نمک با محوریت قم افزود: جلسه مشترکی با استان های همجوار برگزار و نحوه بهره برداری از این دریاچه به صورت کارشناسی بررسی شود.

سرمست در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در بخش صنعت، در راستای احیای واحدهای راکد و توسعه اشتغال و تولید موفق عمل کردیم اظهار داشت: باید در حوزه معادن نیز اقدام های عملیاتی انجام شده و معادن استان فعال شوند.

 استاندار قم با اشاره به مطالعه های انجام شده در زمینه معادن قم گفت: با صدور پروانه اکتشاف، مطالعات تکمیلی انجام شده و به سمت بهره برداری از معادن خواهیم رفت.

وی همچنین فعال سازی معادن راکد را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: دستگاه های مسئول باید همکاری لازم را در راستای تحقق این هدف داشته باشند.

۲ درصد معاون کشور در قم وجود دارد، مهم‌ترین ذخایر شناخته ‌شده استان شامل معادن فلزی (سرب، روی، مس، منگنز)، معادن غیرفلزی (کائولن، باریت، نمک و سولفات سدیم) و معادن مواد اولیه مصالح ساختمانی (سنگ‌های تزئینی، مرمریت، گرانیت، سنگ‌های لاشه، سنگ‌آهک و سنگ گچ) است که با به‌کارگیری طرح‌های جدید و استفاده بهینه از این مواد معدنی می‌توان کسب‌وکارهای درآمدزا در زمینه صنایع معدنی در استان ایجاد کرد.