غلام حیدر زورقی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار پردیسان نوین اظهارداشت: پس از سالیان متمادی خشکسالی با ورود آب به سیستان کشاورزان این منطقه بیشاز ۴۵هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی خود را به کشت گندم اختصاص دادند.
وی ادامه داد: در سال زراعی جاری ۶۸ هزار و ۱۴۰هکتار گندم در سیستان و بلوچستان کشت شد که سهم قابل توجهای به شمال استان اختصاص دارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان افزود: در فصل کشت گندم هزار و ۲۰۰ تن بذر گندم اصلاح شده از ۶ استان کشور تهیه و در اختیار کشاورزان سیستانی قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: بر اساس برنامهریزی انجام شده در سالجاری بیشاز ۲هزار تن گندم بذری از گندمکاران منطقه سیستان خریداری و برای فصل کشت آتی در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.
زورقی گفت: پارسال ۳۲هزار و ۵۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی سیستان به کشت گندم اختصاص داشت.
وی ادامه داد: کشاورزان سیستان و بلوچستان پارسال ۱۷هزار تن گندم مازاد بر مصرف خود را تحویل سیلوهای گندم دادهاند.
رییس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان عمده ارقام کشت شده گندم در این استان را شامل ارقام افق، نارین و چمران ۲ عنوان کرد.
به گزارش پردیسان نوین سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.