برداشت گل محمدی از باغ های گیلان آغاز شد

منوچهر پارسا فر عصر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین اظهار داشت: گل محمدی از قدیمی‌ ترین و مهم‌ ترین رزها است که در بیشتر نقاط ایران برای تولید عطر و گلاب و به‌ عنوان گیاه تزئینی مورد توجه بسیار قرار گرفته و کشت می‌شود.

وی با بیان اینکه استخراج گلاب از گل محمدی یکی از تولیدات مهم اقتصادی کشور است، افزود: هر ساله گلاب تولید شده و اسانس حاصل از آن علاوه بر مصرف داخلی به خارج از کشور نیز صادر می‌ شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان گیلان خاطر نشان کرد: مهمترین موارد مصرف گل محمدی تهیه گلاب، اسانس و صنایع داروسازی است.

وی با بیان اینکه رودبار، رودسر، سیاهکل و شفت عمده شهرستان‌ های دارای گل‌ محمدی در گیلان هستند، خاطر نشان کرد: سطح زیر کشت گل محمدی در این استان افزون بر ۱۹ هکتار بوده که از این میزان ۱۶ هکتار آن بارور است.

پارسا فر تولید گل محمدی در گیلان را بیش از ۳۷ تن به ارزش اقتصادی ۳ میلیارد ریال عنوان و اضافه کرد: ۵ دستگاه گلاب‌ گیری در استان فعال است.

برداشت گل محمدی از اواخر اردیبهشت در استان گیلان آغاز می شود و تا بیستم خرداد ادامه دارد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=90182

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: