برداشت چای بهاره در گیلان

پردیسان نوین – گیلان – بر اثر بارندگی‌های فراوان با کمی تاخیر برداشت و فرآوری چای بهاره مزارع گیلان در اواخر اردیبهشت آغاز شده است. چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است. ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاک از رقم‌های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است. گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد. که از این باغات ۱۱۵ هزار تن برگ سبز برداشت شود که ۴۵ هزار تن آن مربوط به چین بهاره است و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=94061

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: