زردک که همان هویج ایرانی است، به شیوه‌های رایج قدیم در منطقه خرانق شهرستان اردکان در استان یزد کشت می‌شود و این روزها فصل برداشت این گیاه مغذی و پرفایده است. زردک سالیان متمادی است که در خرانق کشت می‌شود اما با برگزاری چند جشنواره، این محصول شهرت بسیاری پیدا کرد تا جایی که محصول […]

زردک که همان هویج ایرانی است، به شیوه‌های رایج قدیم در منطقه خرانق شهرستان اردکان در استان یزد کشت می‌شود و این روزها فصل برداشت این گیاه مغذی و پرفایده است.

زردک سالیان متمادی است که در خرانق کشت می‌شود اما با برگزاری چند جشنواره، این محصول شهرت بسیاری پیدا کرد تا جایی که محصول زردک سایر استان‌ها نیز توسط دستفروش‌ها در جاده‌های اردکان و دیگر مناطق استان یزد به نام زردک خرانق به فروش می‌رسد در حالی که هیچکدام از آنها طعم و مزه و خاصیت زردک خرانق را ندارند.

یکی از فواید زردک، کمک به کاهش کلسترول خون است و از آن مانند هویج برای پخت مربا و … نیز استفاده می‌شود.

برداشت زردک هر سال در فصل زمستان در خرانق آغاز می‌شود.