برائت از دشمنان نظام و اهل بیت(ع) شرط ایمان است

به گزارش خبرنگار پردیسان نوین، آیت الله سید محمد سعیدی سحرگاه جمعه در سخنرانی که به مناسبت شب قدر در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، با بیان اینکه شب قدر شبی برابر هزار ماه است، افزود: شب قدر شب ولایت و نزول قرآن و فرود جبرئیل نزد پیامبر (ص) است.

وی با تأکید بر اینکه در شب قدر باید هرچه بیشتر دل‌ها را با اعمال صالح نورانی کنیم، افزود: در آیه‌ای از قرآن کریم تأکید شده است که فرشتگان دل‌ها را با نورهای معنوی نورانی و منور می‌کنند.

امام جمعه قم بیان کرد: خداوند متعال می‌فرماید که از رحمت خداوند مأیوس نباشید زیرا خداوند گناهان را می بخشد و غفور و رحیم است.

وی شب قدر را شب سلام و سلامتی عنوان کرد و افزود: در شب قدر سلامت دل و جان و شفای بیماری‌های اخلاقی، روحی، معنوی، جسمی، فردی، خانوادگی و اجتماعی و شفای همه دردها مسلم است به شرطی که با آمادگی وارد این شب شویم.

شب قدر فرصتی برای زندگی و حیات است

آیت الله سعیدی شب قدر را فرصتی برای زندگی و حیات دانست و تصریح کرد: مردم را به احیا در این شب فراخوانده‌اند زیرا این شب با ارزش فرصتی برای بازگشت به خداوند متعال است.

وی گفت: در سوره مبارکه قدر جلوه‌ای از این شب نورانی بیان شده است و گفته شده که شب قدر شبی برابر با هزار ماه است.

نماینده ولی فقیه در استان قم معرفت و اخلاص را دو ویژگی شب قدر دانست و افزود: ماه مبارک رمضان ماه سوزاندن گناهان است بنابراین باید قدر ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر را به خوبی بدانیم.

وی افراد را در شب قدر به چند دسته تقسیم کرد و گفت: عده‌ای تنها در شب‌های قدر به فکر مناجات و توبه هستند، برخی دیگر از ابتدای ماه مبارک رمضان به فکر این شب‌های احیا هستند و عده‌ای دیگر از چند شب قبل به فکر این شب‌های پرفضیلت هستند، برخی از مردم نیز یک سال مانده به ماه رمضان و شب قدر به فکر شب‌های قدر هستند و در نماز نیز سوره قدر را می‌خوانند و یاد شب قدر را در طول سال گرامی می‌دارند.

آیت الله سعیدی بیان کرد: باید سعی کنیم اگر دل کسی را شکستیم قبل از شب قدر از وی دلجویی کنیم.

عده‌ای در طول سال به یاد شب‌های قدر هستند

وی گفت: این سوال مطرح می‌شود که عده‌ای که در طول سال به یاد شب‌های قدر هستند چه اقدامی می‌کنند، این افراد در طول سال مراقب هستند تا گناهی انجام ندهند و اقدامی که سبب خراب شدن شب‌های قدر شود به کار نگیرند و اگر کار خلاف و گناهی کرده باشند توبه و جبران می‌کنند که باید از این دسته بنده‌های خدا باشیم.

امام جمعه قم با بیان اینکه در شب قدر باید به گناهان و خطاها اعتراف کرد، افزود: اقرار به گناه نزد دیگران جایز نیست زیرا آبروی انسان یکی از سرمایه‌های بزرگی است که خداوند به وی اعطا کرده است.

وی با تأکید بر اینکه هیچ فردی نباید در مورد گناهان سایر انسان‌ها تجسس کند، تصریح کرد: کسانی که با انگیزه سیاسی و غیر سیاسی حریم خصوصی دیگران را هتک می‌کنند مورد خشم خداوند قرار می‌گیرند.

آیت الله سعیدی تصریح کرد: امیرالمومنین (ع) فرمودند که خدایا من این اعتراف به گناه را وسیله‌ای برای تقرب به تو قرار دادم و همان گونه که قرآن کریم تأکید کرد برای رسیدن به خداوند باید وسیله فراهم کنیم که اهل بیت (ع) و قرآن وسیله‌ای برای رسیدن به خداوند هستند.

وی گفت: خداوند ستارالعیوب است و در دعای جوشن کبیر خواندیم که خداوند زیبایی‌ها را آشکار و بدی‌ها را می‌پوشاند و اسرار و حجاب‌های ما را در برابر دیگران از بین نمی‌برد تا آبروی ما نرود.

باید قدر نظام، انقلاب اسلامی و شهدا را بدانیم

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) اظهار داشت: افرادی که به سمت یافتن عیوب دیگران می‌روند مسلمان قلبی نیستند بلکه ظاهراً خود را مسلمان می‌نامند.

وی گفت: باید رابطه خود با قرآن و عترت محکم کرده و قدر نظام، انقلاب اسلامی و شهدا را بدانیم زیرا شهدا عزیزترین سرمایه که جان است را برای سلامتی و عزت ما فدا کردند.

آیت الله سعیدی عنوان کرد: نباید به دنبال گناه برویم، با آبرو و حیثیت مردم بازی کنیم، باید گناهانی که جبران شدنی است را جبران کنیم و گناهان خود را در برابر دیگران بازگو نکنیم.

وی گفت: باید از کسانی که دشمن دین، اهل بیت (ع) و نظام هستند برائت بجوییم که این یکی از شرایط ایمان ماست.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=88096

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: