به گزارش پردیسان آنلاین از کهگیلویه و بویراحمد، منطقه جلاله در شهرستان دنا یکی از مناطق کمبرخوردار استان کهگیلویه و بویراحمد بهشمار میرود و نبود امکاناتی نظیر جاده دسترسی مناسب، ارتباط تلفنی و اینترنتی پایدار، دسترسی نداشتن به آب آشامیدنی زندگی را برای مردم این منطقه دشوار کردهاست.
پنج روستای منطقه جلاله شهرستان دنا که جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ نفر دارند، نبود جاده دسترسی را مهمترین مشکل خود میدانند، مطابق گزارشهای میدانی از این منطقه مردم این پنج روستا برای عبور از رودخانه در ابتدای راه ارتباطی، سالهاست که خود دست بهکار میشوند و با استفاده از تیرهای چوبی و شاخ و برگ درختان، پلی دستساز و غیر ایمن را برای عبور و مرور خود ایجاد میکنند.
مردم پنج روستای منطقه جلاله به دلیل ساخته نشدن پل استاندارد روی این رودخانه مجبور هستند که فاصله چند کیلومتری از دره تا خانههای خود را با پای پیاده طی کنند و مایحتاج خود را گاه با الاغ و قاطر و گاه بر دوش خود حمل کنند.
وضعیت مسیر ارتباطی این روستاها در فصل زمستان خود قصهای دردآور از رنج و عذاب مردم است.
حمید دلباز از اهالی روستا در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین میگوید: ساخت پل روی این رودخانه سالهاست که به آرزوی مردم این پنج روستا تبدیل شدهاست و بسیاری از اهالی بهدلیل کمبود امکانات مجبور به مهاجرت به شهرهای لردگان، شهرضا، اصفهان و یاسوج شدهاند.
یکی از بانوان روستا میگوید: ماشین تا قبل از پل چوبی میآید و باید بقیه مسیر تا روستا را پیاده برویم و اگر باری داشته باشیم مجبوریم از چهارپایان استفاده کنیم.
وی میافزاید: در فصل زمستان بارها اتفاق افتاده که پل چوبی دستساز را آب برده و ما را با مشکلات زیادی روبهرو کردهاست.
ولیالله دلباز از ساکنان روستای برآفتاب جلاله نیز به خبرنگار پردیسان آنلاین میگوید: هر ساله مسئولان استانی از نماینده مجلس تا استاندار و فرماندار به این منطقه میآیند و وعده رفع مشکل میدهند، اما تاکنون هیچ اقدامی برای ساخت پل صورت نگرفته است.
پیشرفت ۴۰ درصدی ساخت پل فلزی
عباس رسولی، فرماندار شهرستان دنا از تصمیم ساخت پل فلزی برای منطقه جلاله خبر داد و میگوید: پس از سفر استاندار و نماینده مجلس به منطقه جلاله مقرر شد یک پل فلزی برای نصب روی دره ورودی این پنج روستا ساخته شود.
وی میافزاید: ساخت پل فلزی به یکی از پیمانکاران در شهرک صنعتی یاسوج واگذار شده است و هماکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
رسولی با اشاره به اینکه قسمتی از متریال و سازه پل وارداتی است و باید از خارج کشور تأمین شود، تصریح میکند: سعی میکنیم با تزریق اعتبارات کار ساخت پل را به سرانجام برسانیم.