به گزارش پردیسان آنلاین، در این برگ از روایت اقتدار و همدلی ایران سرافراز میخواهیم از همبستگی و وحدت مردم ملت ایران سخن بگوییم. اینجا همدلی رنگ ملی به خود میگیرد، بهگونهای که مردم، دغدغهمند یکدیگر میشوند و به اندازه توان خود و تا پای جان برای ایران و ایرانی وارد میدان میشوند و دست از تلاش برنمیدارند و این دریچهای به روی امید و امیدآفرینی در روایتهای این روزها است.
«ایران همدل، ایران مقتدر» نمایی از اقتدار و همبستگی ملی را به نمایش میگذارد، روایتهایی از امید و انگیزه را عرضه میکند و قطرهای از دریای ایرانِ سرافراز را در شرایطی که کشور با چالش جنگ و تجاوز رژیم جعلی و ظالم صهیونیستی روبهرو بوده است، را نشان میدهد.
آمریکاییها بدانند!
مقام معظم رهبری در سخنان خود بارها به این مورد اشاره کرده بودند که ایران در برابر ظلم با اقتدار ایستادگی میکند، همان گونه که در یکی از سخنرانیهای خود فرمودند: «آمریکاییها بدانند، اگر تعرضی به ایران اسلامی بکنند، ایران اسلامی به منافع آنها در هر نقطه عالم که امکان داشته باشد، لطمه وارد میکند.»
این مصداق همان عبارت است که میگوید: «زمان بزن و در رو تمام شده است.» اگر دشمن تجاوزی به خاک مقدس ایران کند، به حتم عواقب آن دامنگیرشان خواهد شد و این سندی است که تاریخ آن را روایت میکند.
جهان در حال چرخش است؛ ایران در مسیر قطبسازی
سید مصطفی خوشچشم، کارشناس مسائل بینالملل با تأکید بر پایان نظم تکقطبی و انتقال قدرت جهانی از غرب به شرق گفت: در این روند، ایران با تکیه بر منابع انرژی، جایگاه ژئوپلیتیکی و محوریت دینی خود به یکی از قطبهای آینده تبدیل خواهد شد.
وی با تحلیل تحولات جهانی و منطقهای اظهار کرد: جابهجایی قدرت در جهان کلید خورده و این روند از مدتها پیش آغاز شده است. در این جابهجایی، قدرت از غرب به سمت شرق در حال انتقال است، اما غرب همچنان مقاومت میکند تا مانع ظهور قدرتهای شرقی شود.
خوشچشم با اشاره به تحولات آینده افزود: بر اساس پیشبینیها، تا سال ۲۰۳۰ دیگر شاهد ابرقدرت واحد نخواهیم بود و ائتلافها تعیینکننده سرنوشت جهان خواهند شد، چین، روسیه، هند و ایران بازیگران اصلی این نظم جدید خواهند بود. ایران بهدلیل تسلط بر منابع انرژی، موقعیت ژئوپلیتیکی و جایگاه دینی، یکی از قطبهای اصلی خواهد بود.
تیم ملی فوتبال بانوان ایران در مرحله انتخابی جام ملتهای آسیا به مصاف سنگاپور رفته بود.
بانوان فوتبالیست ایران پیش از آغاز مسابقه با سنگاپور در مقدماتی جام ملتهای فوتبال زنان سلام نظامی دادند.
امدادگران هلال احمر در دفاع مقدس ۱۲ روزه خوش درخشیدند
رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: امدادگران هلال احمر در دفاع مقدس ۱۲ روزه خوش درخشیدند و من به وجود تکتک این عزیزان افتخار میکنم.
در دل بحرانهای طاقتفرسا، آنگاه که گرد و غبار یأس فضا را تیره میکند، بارقهای از امید میدرخشد؛ امید به حضور فرشتگان نجاتی که با نام «هلال احمر» و با شعار ایثار و فداکاری دلها را گرم و جانها را نجات میدهند. نیروهای جهادگر هلال احمر، این سربازان بیادعای وطن، در خط مقدم خدمت به مردم، با تمام توان و بدون هیچ چشمداشتی، همواره در میدانهای حساس کشور حاضر بودهاند تا لبخند را به لبان هموطنان خود بازگردانند.
از میان شعلههای سرکش زلزله تا سیلابهای ویرانگر، از کولاکهای نفسگیر تا آوار بهمنهای سهمگین، ردپای این جهادگران همواره دیده میشود. ایثار و فداکاری، واژههایی نیستند که بتوان به سادگی از کنارشان گذشت؛ اینها جوهره وجودی نیروهای هلال احمر است. آنها با گذشتن از جان و مال خود، در سختترین شرایط، دست یاری به سوی نیازمندان دراز میکنند و ثابت میکنند که انسانیت هنوز زنده است.
قدردانی پزشکیان از خدمات پرستاران در دوران جنگ
رئیس جمهور با اشاره به اینکه در جریان تهاجم ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی شاهد جلوههای درخشانی از همدلی آحاد مردم بودیم، گفت: فعالان عرصه سلامت، بهویژه پرستاران دلسوز همچون دوران شیوع کرونا، عرصه خدمت را رها نکرده و متعهدانه در لحظات پرمخاطره جنگ، التیامبخش زخمهای مجروحان شدند.
پرستاران و کادر درمان با شجاعتی وصفناپذیر، در خط مقدم جبهههای درمانی بیدریغ تلاش کردند تا هموطنانشان در جنگ ۱۲ روزه، با سلامت به کانون گرم خانوادههایشان بازگردند، آن گونه که در میان دود و آتش، در زیر بمبارانهای بیامان، پرستاران، چونان پروانههایی عاشق، گرد شمع وجود مجروحان میچرخیدند و قصد یاری مجروحان و آسیبدیدگان جنگ را داشتند.
فداکاری بیدریغ این فرشتگان زمینی، برگ زرینی است بر تاریخ پرافتخار این سرزمین و تاریخ این کشور هیچگاه تلاشهای آنها را فراموش نمیکند، چه در جنگ، چه در زمان شیوع بیماری و چه در مواقع بحران…
دیدار وزیر علوم با خانواده استادان و دانشمندان شهید حمله رژیم صهیونیستی
حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در منزل خانوادههای استادان شهید فریدون عباسی، احمد ذوالفقاری داریانی و عبدالحمید مینوچهر، ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت این دانشمندان و استادان دانشگاه شهید بهشتی، با بازماندگان آنها دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار که بیش از چهار ساعت به طول انجامید، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهدای والامقام عرصه علم و معرفت، مواردی از قبیل شرایط اسکان بازماندگان، بازسازی و تعمیر منازل آسیبدیده، تهیه امکانات و وسایل مورد نیاز خانوادهها و مباحث حقوقی مربوط به استادان شهید و بازماندگان ایشان مورد بحث قرار گرفت.
در این راستا، سید احمدرضا خضری، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی به عنوان نماینده وزارت علوم به خانوادههای شهیدان معرفی شد تا امور مربوط به آنها را پیگیری کند.