به گزارش پردیسان آنلاین، فضاسازی رحلت حضرت خدیجه (س) با همکاری موسسه حضرت خدیجه(س) به صورت ریسه کشی و نصب بنر در نقاط مختلف شهر مقدس قم انجام و در آن به تببین و جایگاه شخصیتی حضرت خدیجه(س) پرداخته شد.در همین راستا سه هزار و ۴۰۰ متر مربع در قالب بنر سر درب عوارضی قم، […]

به گزارش پردیسان آنلاین، فضاسازی رحلت حضرت خدیجه (س) با همکاری موسسه حضرت خدیجه(س) به صورت ریسه کشی و نصب بنر در نقاط مختلف شهر مقدس قم انجام و در آن به تببین و جایگاه شخصیتی حضرت خدیجه(س) پرداخته شد.
در همین راستا سه هزار و ۴۰۰ متر مربع در قالب بنر سر درب عوارضی قم، تهران، پرتابلی، استرابورد، عرشه پل و آویز و اکران در بیش از یک هزار نقطه از سطح شهر انجام شد.
نصب سیاه پوش‌های پارچه‌ای و ریسه های مشکی به متراژ بیش از سه هزار متر مربع با همکاری موسسه حضرت خدیجه (س) توسط اداره کل خدمات شهری، سازمان زیباسازی و اداره کل ارتباطات وامور بین‌الملل شهرداری قم از دیگر برنامه‌های شهرداری قم در فضاسازی ارتحال حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها بود.
براساس این گزارش، حضرت خدیجه مشهور به خدیجه کبری(س) و ام المؤمنین، نخستین همسر پیامبر اکرم(ص) و مادر حضرت زهرا(س) است که قبل از بعثت با حضرت محمد(ص) ازدواج و اولین زنی بود که به وی ایمان آورد.
خدیجه تمام ثروت خود را در راه نشر اسلام به کار گرفت. پیامبر(ص) به احترام خدیجه، در طول حیات او همسری دیگر برنگزید و پس از درگذشت وی همواره از او با نیکی یاد می‌کرد.
این بانوی اسلام، یک الگوی نمونه برای زنان و مردان جامعه می باشد چرا که در وجود ایشان ارزش ها و کمالات انسانی فراوان بوده است. او در سال دهم بعثت و اندکی پس از وفات حضرت ابوطالب (ع) درگذشت.**