مدیرکل فنی و حرفهای استان قم با اشاره به ضرورت دسترسی بیشتر جوانان به آموزش گفت: در قم سالانه چهار میلیون و ۶۰۰ هزار نفر ساعت آموزش فنی و حرفهای به شهروندان ارائه میشود.
به گزارش پردیسان آنلاین، حجتالاسلام سید محمود عرب در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زینالدین برگزار شد، با اشاره به ضرورت نهضت مهارتآموزی اظهار کرد: اگر در گام اول انقلاب نهضت سوادآموزی بسیاری از مشکلات را برطرف کرد، امروز مهارتآموزی در گام دوم انقلاب، راهحل بسیاری از چالشهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است.
وی با تأکید بر برنامهریزی تقاضامحور افزود: سازمان فنی و حرفهای باید بر اساس نیاز بازار و اصناف برنامهریزی کند و از عرضهمحوری فاصله بگیرد.
مدیرکل فنی و حرفهای استان قم خاطرنشان کرد: مجمع جهانی اقتصاد پیشبینی کرده است که تا سال ۲۰۲۷، ۶۱ میلیون عنوان شغلی منسوخ میشود و ۶۱ میلیون عنوان شغلی جدید و نوظهور ایجاد خواهد شد که این تغییرات اهمیت برنامهریزی برای مشاغل آینده را دوچندان میکند.
عرب با اشاره به اهمیت انقلاب صنعتی چهارم تصریح کرد: این انقلاب بر سرمایه انسانی و تربیت نیروی ماهر استوار است و ما باید آموزشهای خود را براساس فناوریهای جدیدی مانند هوش مصنوعی، شبیهسازی، واقعیت افزوده و… طراحی کنیم تا پاسخگوی نیازهای آینده باشیم.
وی عنوان کرد: تعهد سالانه آموزش فنی و حرفهای در قم بیش از ۴ میلیون ۶۰۰ هزار نفر ساعت است که ۶۰ درصد آن توسط بخش خصوصی ارائه میشود.
مدیرکل فنی و حرفهای استان قم با بیان اینکه کاهش هزینه تمام شده آموزش برای دسترسی بیشتر جوانان به مهارتآموزی، ضروری است تاکید کرد: دسترسی نداشتن به آموزشهای مهارتی، نرخ بیکاری را افزایش داده است و به دنبال آن آسیبهای اجتماعی نیز بیشتر خواهد شد.
عرب اضافه کرد: از شورای اسلامی شهر قم درخواست داریم تا با حمایت از کاهش هزینههای آموزشی مراکز فنی و حرفهای و توسعه مراکز مهارتآموزی، مسیر اشتغالزایی و کاهش آسیبهای اجتماعی را هموار کند.