حجت الاسلام و المسلین مصطفی محامی روز شنبه در دیدار با کارکنان دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان با اشاره به جایگاه مسجد به عنوان پایگاه عبادی و نماد مسلمانی، اظهار داشت: سرمایهگذاری در حوزه تشکیلاتی و محتوایی باید در کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در دستور کار قرار گیرد.
وی خطاب به کارکنان دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: شما هماینک با در اختیار داشتن نزدیک به ۷۵هزار نفر، یک لشکر را در حدود هزار و ۴۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد سطح استان در اختیار دارید که اگر این جمعیت به صورت صحیح هدایت، فرماندهی و مدیریت شود باید شاهد تحول در حوزه فرهنگی استان باشیم.
امام جمعه زاهدان افزود: باید در بخش محتوایی، ارائه خوراک فکری به مخاطبان، ارسال طرح و برنامههای مناسب به کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و پیشنهاد طرحهای مبتکرانه به دبیرخانه کشور را در نظر داشت.
مسوول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد سیستانوبلوچستان نیز اظهارداشت:هماینک یکهزار و ۳۹۴ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان فعال بوده که ۴۲۷ کانون معادل ۳۰درصد در مناطق شهری و بقیه در حوزه عشایری و روستایی مستقر هستند.
حجتالاسلام مهدی پودینه با بیان اینکه در حوزه عشایری و روستایی مشکلی برای اعطای مجوز فعالیت به کانونهای دبیرخانه فرهنگی و هنری مساجد نداریم، گفت: از مجموع کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان ۷۳۳ کانون معادل ۵۲ درصد در مساجد شیعه و ۶۶۱ کانون معادل ۴۸ درصد در مساجد اهل سنت مستقر هستند.
وی تصریح کرد: در مساجدی که کانون این نهاد به فعالیت مشغول است کتابخانههای مخزندار و باز نیز وجود دارند و براساس آمار موجود، ۵۱۰ هزار جلد کتاب در این کتابخانهها توزیع شده است.
مسوول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان ادامه داد: بر اساس شاخصهای اعلام شده این استان با ۱۸۷ کانون فعال، رتبه اول را به خود اختصاص داده است.