مدیرعامل فولاد مبارکه در جلسه اختتامیه ارزیابی تعالی سازمانی شرکت گفت: وقتی صحبت از الگوی ملی بنگاهداری است، مهمترین مؤلفه تأثیرگذار الگو بودن رهبران سازمان است. سازمان متعالی باید رهبرانی الگو داشته باشد تا بتوانند سازمان را بهعنوان یک الگو به جامعه معرفی کنند و بهطور مشخص، امروز ما بر تحقق این راهبرد در فولاد مبارکه تمرکز کردهایم.
به گزارش پردیسان آنلاین، محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه، در جلسه اختتامیه ارزیابی تعالی سازمانی این شرکت ضمن قدردانی از زحمات اعضای تیم ارزیابی و مشارکت و همراهی کارکنان شرکت در این فرایند اظهار کرد: ارزیابی انجام شده و نگاه واقعبینانه تیم ارزیابی فرصتهای بهتری را برای یادگیری و تعالی فراهم آورده است. امیدواریم بتوانیم با بهکارگیری یافتههای تیم ارزیابی در مسیر تعالی هرچه بیشتر سازمان گام برداریم.
سازمان متعالی باید رهبرانی الگو داشته باشد
وی تصریح کرد: وقتی صحبت از الگوی ملی بنگاهداری است، مهمترین مؤلفه تأثیرگذار الگو بودن رهبران سازمان است. سازمان متعالی باید رهبرانی الگو داشته باشد تا بتوانند سازمان را بهعنوان یک الگو به جامعه معرفی کنند و بهطور مشخص، امروز ما بر تحقق این راهبرد در فولاد مبارکه تمرکز کردهایم.
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: در جریان انجام ارزیابی، سازمان به انسجام و زبان مشترک میرسد و در مسیر تحقق اهداف به همدلی مضاعفی دست مییابد و پس از آن این رفتارها را به فرهنگ کاری و سازمانی مبدل میکند. خوشبختانه بازخوردهایی که از همکاران در جریان برگزاری فرایند ارزیابی گرفتیم حاکی از آن است که این راهبردها بحمدالله در سازمان اجرا شده است.
وی عنوان کرد: فارغ از نتایج ارزیابی، از یک سو، دفاع منسجم و سازمانیافته از رویکردها و اهداف سازمان در طول یک هفته انجام فرایند ارزیابی و از سوی دیگر، در کنار هم بودن برای رسیدن به یک هدف مشترک و ایجاد انگیزش و آموزش را میتوان اهداف اصلی ما از حضور در فرایند ارزیابی دانست که بسیار ارزشمند است و به نظر میرسد با توجه به گزارشهای واصله تا حدود زیادی در مسیر تحقق این هدف به توفیق رسیدهایم.
طیبنیا خاطرنشان کرد: شرکت کردن در فرایند جایزه نشان میدهد در جایگاهی قرار داریم. اینکه یک تیم حرفهای، با ملاک و معیارهای فراملی، نقاط قوت و قابلبهبود سازمان را بررسی میکند، مسلماً در تعالی سازمان مؤثر است. گزارش ارزیابان محترم نیز نشان میدهد فولاد مبارکه در ایجاد شورونشاط در جامعه، نقش مهمی داشته و این نکتهای است که ما بهدرستی طی یکی دو سال اخیر با قوت در دستور کار خود قرار دادهایم و اساساً یکی از رسالتهای خودمان را تزریق امید و نشاط به جامعه تعریف کرده و آن را مورد تأکید قرار دادهایم.
وی در همین زمینه خاطرنشان کرد: باید با همت و تلاش مضاعف به دستاوردهای ارزشمندتری برای کشور دست یابیم و در پی آن، اتفاقات خوبی را که در مجموعه حاصل میشود به جامعه منتقل کنیم.
طیبنیا با اشاره به بازدید مسئولان و اقشار مختلف کشور از فولاد مبارکه گفت: نگاه افراد قبل از حضور در فولاد مبارکه نسبت به بعد از بازدید از این دستاورد ارزشمند صنعتی کشور به شکل قابلملاحظهای متفاوت است؛ تاجاییکه بازدیدکنندگان خود را بهعنوان سفیری برای اطلاعرسانی این دستاوردها مسئول میدانند.
انجام ارزیابی شرکت فولاد مبارکه توسط ۶ نفر از ارزیابان مجرب سازمان مدیریت صنعتی ایران
در ابتدای جلسه، محمد ناظمی، معاون تکنولوژی شرکت، ضمن تشکر از تمامی همکاران بابت مشارکت در ارزیابی این دوره، به ارائه گزارشی از فرایند ارزیابی پرداخت و خاطرنشان کرد ارزیابی شرکت فولاد مبارکه توسط ۶ نفر از ارزیابان مجرب سازمان مدیریت صنعتی ایران از تاریخ ۲۶ تا ۳۰ آذرماه با برگزاری ۳۵ جلسه و با مشارکت کارکنان بخشهای مختلف سازمان انجام شد. در طی این ارزیابی، علاوه بر خطوط تولیدی شرکت، از مهمترین پروژههای عملیاتی شرکت، نظیر نورد گرم شماره ۲ و نیروگاه ۹۰۰ مگاواتی سیکل F، مراکز نوآوری شرکت در دانشگاه صنعتی اصفهان، برخی پروژههای در حال ایجاد با همراهی شرکتهای دانشبنیان و ورزشگاه نقشجهان بازدید شد.
Sunday, 22 December , 2024