اردبیل- نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش ۱۳ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال‌جاری خروجی مشخصی ندارد در حالی که انتظار می‌رفت در حوزه‌های مختلف تحولاتی انجام شود.

به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، سید غنی نظری شامگاه جمعه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اردبیل که با حضور وزیر آموزش و پرورش در استانداری اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: در این شرایط سخت معلم بودن جز عشق و علاقه چیز دیگری نیست و باید فعالیت معلمان را در این اوضاع و شرایط ستود.

وی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی بعد از گذشت ۱۲ سال طرح رتبه‌بندی را اجرایی و عملیاتی کرد تا بخشی از مشکلات فرهنگیان برطرف و دغدغه مالی آنها رفع شود.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش ما بر این است تا تنها راه ورود به عرصه معلمی دانشگاه فرهنگیان باشد چرا که زیبنده آموزش و پرورش نیست که با گذشت سال‌ها از فعالیت سرباز معلمان و یا حق‌التدریسی‌ها بخواهیم آنها را دوباره به این حوزه فراخوان بدهیم.

نظری افزود: باید سرگردانی‌های گذشته در حوزه آموزش و پرورش به اتمام رسیده و تبعیض و بی‌عدالتی آموزشی نیز جای خود را به برقراری عدالت واقعی بدهد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در حالی که در مدارس روستایی با کمترین امکانات و حتی فعالیت بخاری‌های نفتی روبه‌رو هستیم اما در برخی از مناطق کشور و مدارس خاص حتی اردوهای خارج از کشور برای دانش‌آموزان برگزار می‌شود در حالی که این حرکت بی‌عدالتی آموزشی است.

نظری اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی آمادگی دارد تا در حوزه قانون‌گذاری شرایطی را فراهم کند تا بهترین امکانات آموزشی حتی در دورترین مناطق نیز فراهم آید.

وی مصوبه شورای انقلاب فرهنگی را نوعی بی‌عدالتی اعلام کرد و ادامه داد: این مصوبه در حقیقت به فرزندان پزشکان فرصتی را مهیا کرده تا پزشکی درس بخوانند و فرزندان کارگران ساده نیز در اوج محرومیت بمانند.

نظری با انتقاد از بی‌عدالتی آموزشی به ویژه با فعال کردن مدارس خاص و غیردولتی با امکانات متنوع بیان کرد: باید در همه مناطق کشور توزیع امکانات آموزشی به صورت یکسان و عادلانه انجام شود.

امکانات مدارس اردبیل کفاف نیاز جامعه هدف نیست

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: مجلس در بودجه سال‌جاری منابع آموزش و پرورش را برخلاف سایر دستگاه‌ها تا ۱۳ درصد افزایش داد اما این افزایش اعتبارات در عمل خروجی مشخصی نداشته و ملموس به نظر نمی‌رسد.

نظری تصریح کرد: به هیچ وجه امکانات مدارس به ویژه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای استان اردبیل و شهرستان‌های جنوبی این استان کفاف و جوابگوی نیاز دانش‌آموزان نیست و به شدت مدیران مدارس ما در تنگنای مالی هستند.

وی ضرورت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام را یادآور شد و گفت: رئیس سابق نوسازی مدارس در یکی از روستاهای خلخال کلنگ‌زنی را انجام داده که بعد از گذشت یک سال هنوز آثار کلنگ بر زمین است و هیچ حرکتی برای ساخت مدرسه در این روستا انجام نشده است.

نظری این بدقولی‌ها را تولیدکننده بی‌اعتمادی در جامعه اعلام کرد و افزود: مردم وقتی در عمل از مسئولان بدعهدی می‌بینند، اعتماد خود را از دست داده و در حقیقت از مدار عدالت آموزشی خارج می‌شوند.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امسال نیز در بررسی بودجه تلاش خواهیم کرد تا منابع مناسبی را برای توزیع امکانات آموزشی و تربیتی اختصاص دهیم که امیدواریم سهم استان اردبیل و شهرستان‌ها به شکل مناسب در نظر گرفته شود.