استقرار جایگاه‌های موقت عرضه و ذبح دام در 6 نقطه سطح شهر/تعیین قیمت دام زنده

در آستانه عید سعید قربان، شهرداری قم با هدف تأمین سلامت عمومی و ساماندهی نذورات مردمی، اقدام به راه‌اندازی چندین جایگاه موقت عرضه و ذبح دام در نقاط مختلف شهر کرده است. این طرح با همکاری نهادهای مرتبط و نظارت کامل شرعی و بهداشتی اجرا می‌شود تا از بروز مخاطرات احتمالی ناشی از ذبح غیربهداشتی جلوگیری شود.

استقرار جایگاه‌های موقت عرضه و ذبح دام در 6 نقطه سطح شهر/تعیین قیمت دام زنده

در آستانه عید سعید قربان، شهرداری قم با هدف تأمین سلامت عمومی و ساماندهی نذورات مردمی، اقدام به راه‌اندازی چندین جایگاه موقت عرضه و ذبح دام در نقاط مختلف شهر کرده است. این طرح با همکاری نهادهای مرتبط و نظارت کامل شرعی و بهداشتی اجرا می‌شود تا از بروز مخاطرات احتمالی ناشی از ذبح غیربهداشتی جلوگیری شود.

به گزارش پردیسان آنلاین و بر اساس گزارش واحد خبر سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری قم، مطابق با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در راستای پیشگیری از بیماری‌های خطرناک قابل انتقال بین انسان و دام و کمک به بهداشت محیط، شش جایگاه موقت عرضه و ذبح بهداشتی و شرعی دام در سطح شهر قم و در روز عید قربان آماده خدمات‌رسانی خواهند بود.
این جایگاه‌ها در بلوار یادگار امام (تقاطع بلوار شهید موسوی)، بلوار حکیم (تقاطع خابان رسالت)، بلوار حضرت معصومه(س) (ابتدای بلوار شهید تهرانی‌مقدم)، آزادراه امام علی(ع) (خیابان شهید بادیان)، میدان رسالت (ابتدای بلوار بسیج) و میدان شهید محلاتی (جنب آسایشگاه بهزیستی) برای ارائه خدمات در روز عید سعید قربان ایجاد شده است.
در این جایگاه‌ها، ناظران شرعی، کارشناسان بهداشت دامپزشکی و عوامل مرکز بهداشت حضور دارند تا نظارت دقیق بر روند ذبح دام‌ها از نظر شرعی و بهداشتی صورت گیرد. به‌علاوه، دو کشتارگاه رسمی استان نیز در روز جمعه ۱۶ خرداد (مصادف با عید قربان) از ساعت ۴:۳۰ بامداد تا ۱۴:۰۰ آماده ارائه خدمات به شهروندان خواهند بود. این مراکز شامل کشتارگاه‌های گوشت پارسا در کیلومتر ۷ و پرتو در کیلومتر ۱۵ جاده قم-جعفریه هستند.
در جهت ارتقاء سلامت عمومی، از شهروندان درخواست می‌گردد که از ذبح دام در معابر عمومی، منازل یا مراکز غیرمجاز خودداری کرده و تنها به جایگاه‌های تعیین‌شده مراجعه کنند.
قیمت دام زنده نیز توسط مراجع ذی‌ربط تعیین و تثبیت شده که شامل بره به قیمت ۳۳۰ هزار تومان، بزغاله ۲۹۵ هزار تومان، شیشک ۲۶۵ هزار تومان و میش ۲۳۵ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم است. همچنین هزینه کشتار و قطعه‌بندی دام، ۲۵۰ هزار تومان اعلام شده که در جایگاه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.
شهرداری قم با همکاری اداره کل دامپزشکی و سایر نهادهای مرتبط، نظارت بر اجرای این طرح را با استفاده از اکیپ‌های دامپزشکی سیار و ثابت در نقاط مختلف شهر دنبال خواهد کرد. سامانه ۱۵۱۲ و 137 نیز به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش‌ها و پاسخ‌گویی به شکایات احتمالی در خصوص فرآیند ذبح و عرضه گوشت است.

 


https://www.qom.ir/ZdtkmA

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=324853

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: