به گزارش روز سهشنبه روابط عمومی استانداری قم، سید محمدتقی شاهچراغی با حضور در یک واحد کشتارگاه صنعتی طیور و بازدید از فرآیند ورود مرغ زنده، تا کشتار و آمادهسازی برای عرضه به بازار مصرف، تامین مرغ و تخم مرغ ماه رمضان را نیز ضروری دانست. وی در ادامه و در نشستی با مسئولان این […]
به گزارش روز سهشنبه روابط عمومی استانداری قم، سید محمدتقی شاهچراغی با حضور در یک واحد کشتارگاه صنعتی طیور و بازدید از فرآیند ورود مرغ زنده، تا کشتار و آمادهسازی برای عرضه به بازار مصرف، تامین مرغ و تخم مرغ ماه رمضان را نیز ضروری دانست.
وی در ادامه و در نشستی با مسئولان این واحد تولیدی اظهار داشت: رعایت موازین شرعی و مسائل بهداشتی در کشتارطیور، اصل بسیار مهمی است که خوشبختانه در این کشتارگاه این موارد به خوبی رعایت میشود.
شاهچراغی بر اهمیت حمایت از امر تولید اشاره و تصریح کرد: با حضور کارشناسان و متخصصان امر و تسهیل در فرآیندهای قانونی، شرایطی ایجاد شود تا از ظرفیتهای موجود در این کشتارگاه در راستای توسعه تولیدها و عرضه به بازار مصرف استفاده مناسبی گردد.
وی ادامه داد: از سوی دستگاههای ملی نیز در زمینه ایجاد زیر ساختهای حمایتی و تولید محصولهای بستهبندی شده دام و طیور پیگیریهای لازم صورت میگیرد.
استاندار قم با قدردانی از تلاش تولیدکنندگان و عوامل دست اندرکار تامین کالاها و مواد پروتئینی مورد نیاز شب عید استان، بر لزوم پیگیری جدی برای رفع مشکلها و دغدغههای تولیدکنندگان و نیروی کار شاغل در بخش دام و طیور تاکید کرد.
Friday, 22 November , 2024