عباس رضایی روز شنبه در بیست و پنجمین جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا افزود: بر همین اساس باید کمیتهای با محوریت سازمان برنامه و بودجه استان و دستگاههای ذیربط، تشکیل و پیامدهای منفی کرونا بر اقتصاد، احصا و با نگاه تبدیل تهدید به فرصت، راهبردهای مناسب برای بدون برون رفت از مشکلات پیشبینی شود.
وی اضافه کرد: سرلوحه قراردادن سیاستها و برنامههای اقتصاد مقاومتی به منظور فائق شدن بر مشکلات دوره پساکرونا و همچنین جهش تولید، یک ضرورت است.
استاندار اصفهان تاکید کرد: حفظ سرمایه های اجتماعی از طریق اعتمادسازی از دیگر لوازم و ضروریاتی است که در برنامه ریزی باید مد نظر قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: حمایت جدی از شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها، بهرهگیری از فرصت فضای مجازی و اینترنت و ارائه خدمات بخشهای دولتی و خصوصی از این طریق و همچنین توسعه دولت الکترونیک میتواند در کاهش آسیبهای دوره پسا کرونا موثر باشد.
رضایی با تاکید بر ضرورت نظارت بر اجرای دقیق طرح فاصلهگذاری هوشمند گفت: توجه به ظرفیتهای مردمی در رعایت دستورالعملهای ابلاغی طرح فاصلهگذاری اجتماعی از طریق ایجاد مطالبهگری عمومی، میتواند ضمانت اجرایی خوبی برای این طرح ایجاد کند.
همچنین در این جلسه رییس سازمان برنامه و بودجه استان اصفهان به ارائه تحلیلی از تهدیدها و فرصت ها دوران پسا کرونا پرداخت.
نعمتالله اکبری، توسعه دولت الکترونیک، سوق دادن بستههای حمایتی برای اقشار آسیبپذیر و حفظ شرکتها را از جمله ضروریات این دوران برشمرد.
تاکنون بیش از۷۰ هزار ایرانی به کرونا مبتلا شدهاند که از این میان بیش از چهار هزار و ۳۰۰ تن جان خود را از دست دادهاند.