وی ادامه داد: علامه جعفری میگوید «بزرگترین نظریه پردازان جهان در این همایش جمع بودند و یک یک به صحنه آمدند و نظریههای خود را در این باره مطرح کردند تا اینکه نوبت به علامه میرسد و میگوید از دید ما شیعیان قیمت و ارزش هر انسان به آن چیزی است که آن را دوست دارد و انتخاب میکند.
وی ادامه داد: تمام حضار به افتخار علامه دست زده و او را تشویق کردند، علامه میگوید «من گفتم این کلام من نبود و این سخن از مولای ما شیعیان حضرت علی (ع) بود و پس از آن تمامی حضار بار دیگر از جا بلند شده و به احترام حضرت امیر یک دقیقه ایستاده تشویق کردند.
حجتالاسلام کشاورز افزود: قیمت شهید سلیمانی هم به انتخابهایی بود که داشت و حاج قاسم بین دوگانههایی که قرار میگرفت پنج، دو گانه را خیلی مواظب بود و با رعایت آنها، قیمت او افزوده شد.
این کارشناس تربیتی و اخلاقی، دوگانه اول را دوگانه قیام و قعود بیان کرد و گفت: حاج قاسم مرد قیام بود و مرد نشستن نبود.
حجتالاسلام کشاورز افزود: بعد از هشت سال جنگ تحمیلی، خیلیها به گوشهای نشستند و کنار کشیدند، اما حاج قاسم مرد نشستن نبود.
وی اظهارکرد: دوگانه دوم، دوگانه خلوت و شهرت است و حاج قاسم به دنبال شهرت نبود و کمتر از دیگران هم حرف میزد و چون نمیخواست دیده شود خداوند اینچنین او را به چشم مردم آورد.
حجتالاسلام کشاورز در ادامه از دوگانه سوم یاد کرد و اظهار داشت: «نفس و ناس»،دوگانه سوم است که حاج قاسم بین خود و مردم، مردم را انتخاب کرد و بین دختر خود و دختر دیگران فرقی نمیگذاشت.
وی افزود: دوگانه چهارم رفیق و نارفیق بود و حاج قاسم بین رفیق و نارفیق، رفیق را انتخاب کرد و رفیق حاج قاسم شهدا بودند.
حجتالاسلام کشاورز بیان کرد: دوگانه پنجم دوگانه سرباز و سردار بود. حاج قاسم سلیمانی همیشه میخواست سرباز باشد و خاکی بود و غرور و تکبر نداشت.
حجتالاسلام کشاورز در پایان گفت: همین الان عهدی با خود و حاج قاسم ببندید که نمازم را اول وقت میخوانم و به پدر و مادرم احترام بیشتری میگذارم و … به آن عمل کنید.
انتهای پیام