به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمدحسین عزیزی روز چهارشنبه با اشاره به اقدامات انجام‌شده به منظور پیشگیری از بروز و شیوع کرونا ویروس در حوزه محصولات خوراکی، افزود: اگرچه شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده، اما از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور الزامات موردنیاز به‌منظور […]

به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمدحسین عزیزی روز چهارشنبه با اشاره به اقدامات انجام‌شده به منظور پیشگیری از بروز و شیوع کرونا ویروس در حوزه محصولات خوراکی، افزود: اگرچه شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده، اما از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور الزامات موردنیاز به‌منظور پیشگیری از شیوع بیماری در بین کارکنان واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی و میزان تأثیرگذاری آن بر سلامت محصول موردبررسی قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: در اسفند سال ۹۸، مقررات و پروتکل‌ های اجرایی وضع ‌شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی(فائو) و سازمان جهانی بهداشت ابلاغ شد و اداره کل غذا نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرد.
مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل‌های ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو در صنایع غذایی به طور جدی دنبال می‌ شود.
وی خاطرنشان کرد: ضمن پیگیری ویژه به ‌منظور رعایت دستورالعمل‌ های بهداشتی مرتبط با پیشگیری از بیماری کرونا درکشورهای صادرکننده کالا به ایران، دستورالعملی برای اطلاع کشورهای منطقه برای حصول اطمینان از شرایط تولید و حفظ سلامت محصول در تجارت کالاهای غذایی و آشامیدنی تهیه شده است که از طریق وزارت امور خارجه اطلاع رسانی خواهد شد.