آیین تجلیل از ۶۲۵ انجمن اولیاء و مربیان برتر مدارس استان قم در تالار آموزش مرکز رفاهی آموزشی آموزش و پرورش با حضور مسئولان ملی و استانی برگزار شد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش قم، در ابتدای این مراسم علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش قم با تبریک میلاد پیش روی حضرت فاطمه(س) و امام خمینی(ره) و تجلیل از مقام شهید سلیمانی اظهارداشت: انجمن های اولیاء و مربیان پل ارتباطی بین خانه و مدرسه است و تا زمانی که به این باور نرسیم که تنها راه برون رفت از مشکلات آموزش و پرورش استفاده از ظرفیت ها و قابلیت های پیش رو مانند والدین دانش آموزان است موفق نخواهیم شد.
وی با تشکر از اقدامات انجام شده از مربیان خواست تا با همراه کردن اولیا و دانش آموزان وضعیت بهتری را برای کشور رقم بزنند و والدین را همراه مدرسه و دانش آموزان کنند.
رحیمی با بیان اینکه یکی از وظایف انجمن اولیاء و مربیان برگزاری آموزش های خانواده است، گفت: تعلیم و تربیت هنری است که نیاز به آموزش دارد و بایستی به آموزش خانواده ها به صورت جدی ورود کرد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین قاسم ابراهیم پور عضو هیات علمی مدرسه عالی امام خمینی(ره) اظهارداشت: ساماندهی وضعیت اقتصادی و سایر نهادها با آموزش و نهادینه کردن فرهنگ کار و تلاش اصلاح می شود لذا ضروری است که آموزش و پرورش دراین خصوص فعال شود.
وی افزود: چهار عامل اصلی برای پرورش دانش آموز وجود دارد که نخست والدین و سپس مدرسه، گروه های دوستی و رسانه است.
وی با اشاره به تاثیر رسانه و فضای مجازی به عنوان عامل چهارم تربیت دانش آموز معاصر گفت: از ابتدای کرونا دانش آموزان ما در فضای بی سر و سامان مجازی رها شدند و والدین افتخار به نابلدی خود می کنند و می گویند فرزند من کار با تلفن همراه را می داند و ما عقب هستیم.
عضو هیات علمی مدرسه امام خمینی(ره) تاکید کرد: والدین باید آموزش ببینند و سواد مجازی و بصیرت خود را افزایش دهند و آموزش و پرورش نقش مهم و حیاتی دراین راستا دارد و مهمترین نهادی است که می تواند برای تحکیم خانواده تلاش کند.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم پور با تصریح براینکه هماهنگی بین نهادها باید محقق شود، گفت: نقش انجمن اولیاء و مربیان وصل کردن مسئولان مدارس با اولیاء دانش آموزان است.
در ادامه حجت الاسلام حسین درودی معاون امور استانهای ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش اظهارداشت: به فرموده مقام معظم رهبری نیازمند تغییر سبک زندگی هستیم و به این منظور بایستی نظرسنجی از دانش آموز و والدین انجام شود و طبق آن برای آنان برنامه داشت.
وی افزود: انجمن اولیاء و مربیان برتر باید برای خانواده در مدرسه کلاس های فوق برنامه اردوها برناهم داشته باشد و برای دانش آموزان آسیب دیده برنامه ویژه داشته باشد.
وی گفت: برنامه ها باید با پایگاه قراردادن مدارس و مساجد محلات باشد و با حضور رسانه ها و صدا و سیما جهت فرهنگ سازی و اشاعه اقدامات مفید اقدام شود.
در پایان رضا شاهسواری رئیس انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش قم افزود: انجمن اولیاء و مربیان با ۷۰ سال پیشینه، باسابقه ترین نهاد آموزش و پرورش است. که باید بیش از پیش تقویت شود.
وی با اشاره به بحث آموزش خانواده خاطرنشان کرد برای راهنمایی دراین مورد ۱۸۰ مربی از سوی آموزش و پرورش معرفی شده که پاسخگوی مربیان استان هستند.
گفتنی است در پایان این مراسم از ۶۲۵ انجمن اولیاء و مربیان برتر مدارس استان قم تجلیل به عمل آمد.