حمیدرضا سلیمانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین اظهار داشت: به منظور انجام عملیات خزانه گیری ۸۲ تن از انواع بذرهای گواهی شده شامل هاشمی، گیلانه، شیرودی، آنا و … توسط بخش خصوصی و شرکت های تعاونی تحت پوشش اداره جهاد کشاورزی در بین برنج کاران منطقه توزیع شده است.
وی با اشاره به توزیع یک هزار و ۵۰۰ تن از انواع کود شیمیایی در این شهرستان یادآور شد: علاوه بر این حدود ۲ هزار تن سهمیه کود شیمیایی نیز در حال خریداری و انتقال به این شهرستان است که توسط ۱۴ کارگزاری بخش خصوصی و شرکت تعاونی در بین متقاضیان توزیع می شود.
سلیمانی در ادامه اظهار داشت : تاکنون عملیات شخم اولیه (زمستانه) نیز در ۹۰ درصد از اراضی زیر کشت برنج این شهرستان به انجام رسیده است.
وی شهرستان آستانه اشرفیه را یکی از قطب های اصلی تولید برنج در استان گیلان دانست و گفت : نشاء برنج همه ساله از اواسط اردیبهشت ماه در اراضی این منطقه اغاز می شود و هاشمی، علی کاظمی، حسن سرا، گوهر و … به عنوان ارقام مهم برنج کشاورزان این منطقه به شمار می رود.
به گفته سلیمانی برداشت برنج در اواسط مردادماه در اراضی این منطقه آغاز می شود ضمن آنکه بطور میانگین سالانه در هر هکتار اراضی زیر کشت این شهرستان حدود ۴ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم شلتوک حاصل میشود که از این میزان ۶۰ درصد به برنج سفید تبدیل میشود.
شهرستان آستانه اشرفیه با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستاست و در شرق استان گیلان واقع شده است.