آغاز برداشت جو از حدود چهارهزار هکتار از مزارع خاش

شیرزاد کمالی روز دوشنبه در این‌باره اظهارداشت: شرایط اقلیمی مناسب و تنوع آب و هوایی در خاش سبب شده تا کاشت جو در سه فصل تابستان، پاییز و زمستان انجام شود.

وی بیان کرد: هزار و۵۰۰نفر در مراحل کاشت و برداشت جو در شهرستان خاش مشغول به فعالیت هستند.

مدیرجهادکشاورزی خاش گفت: محصول جو تولید شده در این شهرستان به مصرف کارخانه‌های تولید خوراک دام و همچنین مرغداری‌ها رسیده و در این رابطه نقش مهمی در تامین غذایی واحدهای تولید گوشت سفید و قرمز دارد.

وی بیان کرد: سه کارخانه تولید خوراک دام (کنسانتره) در خاش وجود دارد که بخش عمده‌ای از نیاز آن توسط کشاورزان این شهرستان تامین می‌شود.

کمالی اظهارداشت: حدود ۲۵درصد زمین‌های کشاورزی شهرستان خاش به کشت جو اختصاص دارد.

به گزارش پردیسان نوین خاش از توابع سیستان و بلوچستان در ۱۸۵ کیلومتری زاهدان مرکز این استان واقع شده است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=104236

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: