آشپزخانه اطعام نیازمندان بهاباد دایر شد

این آشپزخانه با همکاری مرکز نیکوکاری بیت الرقیه روستای کریم آباد و نمایندگی آستان قدس رضوی و کمیته امداد امام خمینی بهاباد دایر شد و در مراسم یادشده امام جمعه  و تعدادی از مسوولان محلی حضور داشتند.

به گفته رییس کمیته امداد بهاباد در این آشپزخانه افطار محرومان تهیه می شود که هدف از این اقدام لبیک به ندای مقام معظم رهبری در خصوص راه‌اندازی «رزمایش گسترده مواسات و همدلی» و اجرای پویش ملی بخشش ایرانیان و طرح همسفره است.

رمضان باقری  یادآور شد: این طرح  به منظور ترویج سنت حسنه اطعام نیازمندان که یک روش خاص انفاق است، اجرا می‌شود.

وی گفت: غذا با کمک افراد نیک اندیش، سازمان ها و اداره های همسو با این نهاد برای خانوارهای نیازمند تهیه می شود و ناظران نهادهای بهداشتی بر اساس پروتکل‌های بهداشتی ستاد مبارزه با کرونا بر روند طبخ و توزیع غذا نظارت دارند.

باقری تاکید کرد که دفاتر کمیته امداد آماده دریافت کمک‌های مردمی   است و اظهار امیدواری کرد که خیران همچون همیشه یاور این نهاد در اجرای این طرح مردمی باشند.

رییس کمیته امداد بهاباد تصریح کرد: افرادی که قصد مشارکت دارند، می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۲۰۴۴۷ و ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۰۹۷۹۴ واریز کنند.

باقری افزود : طرح همسفره به‌ منظور تأمین نیاز غذایی کودکان زیر پنج سال مبتلا به سوء تغذیه و افزایش شاخص سلامت در جامعه، از سوی کمیته امداد اجرا می‌شود.

وی یادآور شد : کودکان دارای سوء تغذیه از سوی مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی یزد به کمیته امداد معرفی شدند و پس از یک دوره ۶ ماهه درمان ، دوباره مورد پایش و کنترل مرکز بهداشت قرار می‌گیرند تا در صورت بهبودی کامل از چرخه حمایتی خارج و افراد دیگری جایگزین آنها شوند.

وی افزود: سرانه مبلغ پرداختی ماهانه هر کودک یک میلیون ریال است که با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد این نهاد می‌توانند سبد غذایی خود را دریافت کنند.

باقری گفت: خیران می‌توانند در قالب طرح همسفره از طریق پرتال همسفره به آدرس hamsofreh.ir و انتخاب استان موردنظر و یا شماره‌گیری تلفن گویای ۱۸۱۱ در تأمین نیاز غذایی و تهیه سبد غذایی کودکان نیازمند مبتلا به سوءتغذیه  کمک کنند.

هم اکنون ۸۷۱ خانوار شامل یک هزار و ۸۹۶ نفر از خدمات حمایتی کمیته امداد بهاباد استفاده می کنند .

مرکز شهرستان ۲۰ هزار نفری بهاباد در فاصله ۲۰۰ کیلومتری شرق استان یزد قرار دارد

 ویروس کرونا اواسط دی ماه (دسامبر ۲۰۱۹ ) در شهر ووهان مرکز استان هوبی واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت آن کشور در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ( نهم دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را اعلام کرد، نخستین  مورد آن  در ایران ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ در قم شناسایی و اطلاع رسانی شد و شیوع این بیماری تاکنون در ۲۱۰ کشور گزارش شد

به گفته رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ۲۹ بهمن سال ۹۸ تاکنون ۸۳ هزار و ۵۰۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۹۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد فوتی ها به پنج هزار و ۲۰۹ تَن رسید.

کیانوش جهانپور ظهر دوشنبه با ارائه گزارشی افزود: در شبانه روز گذشته تا ظهر اول اردیبهشت ۹۹  بر اساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاه های علوم پزشکی هزار و ۲۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید- ۱۹ (کرونا)در کشور  شناسایی شدند.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش مراکز بهداشتی و درمانی ۳۱ استان کشور  تاکنون ۵۹ هزار و ۲۷۳ فرد مبتلا به کووید – ۱۹  نیز بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدند و سه هزار و ۳۸۹ تن در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۳۵۳ هزار و ۱۲ آزمایش تشخیص پی. س.آر(PCR) کووید- ۱۹ در ۱۲۶ آزمایشگاه  انجام شد ، افزود: با توجه به افزایش ترددها و بازگشایی ها رعایت فاصله گذاری فیزیکی بیش از گذشته لازم است و استفاده از محلول های ضدعفونی، شستن مداوم دست ها و رعایت اصول بهداشتی حتی بیش از گذشته ضروری است و از مردم می خواهیم همچنان از ترددها و سفرهای

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=47291

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: