مقصود رضازاده، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در فروردین سالجاری از یک هزار و ۳۶ واحد صنفی نانوایی بازدید شد، افزود: برای واحدهای متخلف به ارزش ۳۳۷ میلیون ریال با عنوان گران فروشی و تقلب در کسب پرونده تشکیل و مراتب برای رسیدگی و صدور رای به تعزیرات حکومتی ارسال شد. وی با بیان اینکه […]
مقصود رضازاده، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در فروردین سالجاری از یک هزار و ۳۶ واحد صنفی نانوایی بازدید شد، افزود: برای واحدهای متخلف به ارزش ۳۳۷ میلیون ریال با عنوان گران فروشی و تقلب در کسب پرونده تشکیل و مراتب برای رسیدگی و صدور رای به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی با بیان اینکه پس از اصلاح قیمت در حوزه آرد و نان استان، نظارت ها در این زمینه گسترده تر شده است، اظهار داشت: در این مدت بازرسی ها در حوزه آرد و نان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد رشد یافته است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجانشرقی گفت: برای پیشگیری از هرگونه سوء استفاده برخی فرصت طلبان و افراد سودجو، رصد کم فروشی و گرانفروشی، رعایت دستورالعمل های بهداشتی، کنترل وزن و قیمت فروش نان عرضه شده، بررسی و سنجش دستگاه های توزین، کنترل و ممانعت از استفاده نانوایی ها از افزودنی های غیرمجاز از جمله مواردی است که با دقت توسط بازرسان این معاونت در نانوایی ها مورد رصد و بررسی قرار می گیرد.
رضازاده، با بیان اینکه سامانه تلفنی ۱۲۴ ستاد خبری رسیدگی به شکایات صنفی به عنوان پل ارتباطی مردم و معاونت نظارت و بازرسی سازمان است، ادامه داد: این سامانه بصورت ۲۴ ساعته آماده دریافت نظرات، پیشنهادات، انتقادات و هرگونه گزارش و شکایت مردمی از تخلفات احتمالی در نانوایی ها و دیگر صنوف است.
وی به شهروندان اطمینان داد که کلیه گزارش ها و شکایت های مردمی در حداقل زمان ممکن مورد رسیدگی قرار می گیرد و با متخلفان وفق مقررات برخورد قانونی لازم انجام می شود.
Sunday, 24 November , 2024