به گزارش پردیسان آنلاین؛ طبق آخرین پژوهش علمی و آماری در جامعه ورزشکاران و صاحب نظران در امر ورزش توسط اساتید دانشگاه صنعتی قم، ۱۵ شاخص جهت بحث و بررسی ویژگی های یک مدیر ورزش جهت انجام خدمت در استان قم بدست آمد که شاخص های یک مدیرکل ورزش و جوانان کارآمد به شرح زیر است:
۱.توانایی تعامل با افراد یا ارگان های مختلف
۲.فسادستیزی
۳.پاسخگو بودن
۴.داشتن برنامه
۵.توجه به خرد جمعی
۶.داشتن سابقه ورزشی
۷.داشتن عملکرد شفاف
۸.توانایی مدیریت منابع انسانی
۹.داشتن روحیه جهادی
۱۰.شجاعت در تصمیمگیری
۱۱.داشتن تحصیلات ورزشی بالا
۱۲.داشتن تحصیلات در رشته علوم ورزش
۱۳.سوابق علمی بالا
۱۴.مردمی بودن
۱۵.پرهیز از سیاسی کاری
البته این گویه ها ترتیبی ندارند و فقط لیست شده اند.
نتیجه این پژوهش در اختیار دکتر محمد کریمی استادیار دانشگاه صنعتی قم است.
گروه ورزش پردیسان آنلاین طبق تحقیقات و بررسی های لازم، تعدادی از اساتید و مدیرانی که توانایی اداره ورزش در استان قم را دارند به شرح زیر مورد بررسی قرار داده است:
۱. دکتر محمد پورکیانی:
متولد قم و در رشته ورزشی فوتبال به عنوان دروازه بانی حرفه ای شناخته می شود فارغ التحصیل دکتری مدیریت ورزشی از دانشگاه تهران و استادیار مدیریت ورزشی دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه شهید بهشتی، دارای بیش از ۳۰ مقاله علمی پژوهشی و بیش از ۱۰ عنوان کتاب تخصصی میباشند، مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم تحقیقات و فن آوری، عضو کمیته ملی ورزش و تربیت بـدنی کمیسیون ملی یونسکو، نایب رئیس انجمن علمی مدیریت ورزش ایران، مدیر دانشکده علوم انسانی دانشگاه طلوع مهر قم.
پورکیانی مدتی به عنوان سرپرست فدراسیون ورزشهای دانشجویی فعالیت کرده است و شنیده ها حاکی از فعالیت دوباره وی برای کسب کرسی ریاست این فدراسیون در انتخابات پیش رو دارد.
۲.دکتر قدرت الله باقری راغب:
دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در رشته علوم ورزش، مدیرکل اسبق اداره کل ورزش و جوانان استان قم، مربی بدنساز اسبق تیم ملی فوتسال، کارشناس رسمی دادگستری در امور ورزش از آذر ماه سال ۸۸، تألیف کتابهای تخصصی، ارائه مقالات در مجلات و کنفرانس های داخلی و بین المللی، وی هم اکنون رئیس هیئت فوتبال استان قم است و همچنین از اعضای اصلی ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان رئیس جمهور دولت چهاردهم بوده است.
باقری بارها در محافل مختلف عنوان کرده است که دوباره به مدیرکلی ورزش در قم فکر نمی کند، شنیده ها و صحبت هایی از علاقه وی به قبول مسئولیت در وزارت علوم دارد و از فعالیت ها و سفرهای اخیر قدرت الله باقری نیز چنین بر می آید که وی به مدیریت در قم نمی اندیشد.
۳.دکتر رضا دلاوری:
متولد قم، بازنشسته و مدیر اسبق مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم، رئیس هیئت گلف استان قم، رئیس دانشگاه غیر انتفاعی پویش قم، رئیس هیئت مدیره موسسه فرهنگی هنری آوای شرقی دیاکو.
رضا دلاوری از گزینه های بسیار نزدیک به پست مدیرکلی ورزش در قم عنوان می شود اما با توجه به شاخص های معرفی شده در این یادداشت کمترین تطابق را دارد.
۴.مجید عباس زاده:
۱۰ سال رئیس هیئت بوکس استان قم، خدمت در ستاد مشترک نیروهای مسلح و ارتش سرافراز جمهوری اسلامی ایران ، متولد شهریور ۶۲ در قم، کارشناسی ارشد دانشگاه تهران، قهرمان بوکس استان و ارتش های ایران، مدرس داوری فدراسیون بوکس و نایب رییس کمیته داوران فدراسیون بوکس ایران، عضو شورای سیاستگذاری فدراسیون بوکس، عضو شورای آموزش فدراسیون بوکس.
وی هم اکنون رییس هیات بوکس استان تهران است و همچنین دارای سوابق بین المللی معتبری است؛ داور سه ستاره فدراسیون جهانی بوکس، حضور در ده ها دوره مسابقات جهانی و آسیایی و بین المللی، سوابق مدیریتی بین المللی عباس زاده نیز از نقاط قوت ایشان است، عضو هیئت رییسه بوکس نظامیان جهان (سیزم) که دارای اعتباری بسیار ارزشمند است عباس زاده همچنین دارای گواهینامه معتبر و بین المللی برگزاری رویدادهای ورزشی بین المللی در ایران است که تعداد بسیار کمی از کارشناسان و مدیران ورزشی در کشور این گواهینامه را اخذ کرده اند.
عباس زاده با توجه به جوانی و ورزشکار بودن و مدیریت ورزش در سطوح مختلف بین المللی و با تخصص و آشنایی با فدراسیون ها و وزارت ورزش و حتی نزدیکی و آشنایی با امکانات و توانمندیهای نیروهای مسلح در سطح ملی و بین المللی می تواند یکی از بهترین گزینه های مطرح شده در این لیست باشد، عباس زاده همکار مشاور وزیر ورزش و جوانان و همچنین آشنا با چندین رئیس فدراسیون در سطح بین المللی است و این آشنایی و تجربه می تواند اتفاقات خوبی را برای ورزش قم رقم بزند.
۵.روح الله رمضانی ورزنه:
متولد شهرستان کوهپایه استان اصفهان، معاون امور جوانان اداره کل ورزش قم، نایب رییس انجمن اخلاق ورزشی، نزدیک به ۲۰ سال معاون اداره کل ورزش و جوانان، تحصیلات تخصصی ورزشی، دبیر اسبق فدراسیون کبدی و نامزد یکدوره انتخاباتی این فدراسیون.
وی هم اکنون به عنوان سرپرست دفتر هماهنگی و نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش و جوانان است و بر اساس شنیده ها در همین جایگاه به عنوان مدیرکل وزارتی منصوب خواهد شد.
۶.حجت الاسلام رسول حسن یزدی:
متولد تهران بیش از ۳۰ سال حضور در قم، تنها روحانی تحصیل کرده در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تربیت بدنی و علوم ورزش، نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۲، رئیس اسبق هیئت ورزشهای همگانی استان قم، مسئول کمیته ورزش مساجد استان قم، مدرس دوره های آموزشی وزارت ورزش و جوانان، مدرس دوره های ارتقاء مدرسین فدراسیون ورزشهای همگانی، عضو کمیته فرهنگی و ناظر مقالات کنگره ملی ارتقاء فرهنگ دینی در ورزش، عضو مرکز رشد دانشگاه قم، سرپرستی تیم های مختلف در مسابقات کشوری و المپیاد ایرانیان، مربی گری در رشته های رزمی، تیراندازی و دارت، قهرمانی در رشته های ووشو، تیراندازی، داوری در مسابقات تیر و کمان، تیراندازی، دارت، عضو کمیسیون فرهنگی – تربیت بدنی شورای عالی انقلاب فرهنگی، پایه گذار ورزش در حوزه های علمیه و اولین مسئول اداره سلامت بدنی در ساختار حوزه های علمیه کشور، مدرس علوم ورزش و علوم دینی در دانشگاههای استان قم، مسئول ستاد برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی حوزه های علمیه کشور، مسئول تربیت بدنی و آموزش گردان حضرت معصومه تیپ ۸۳ امام جعفر صادق (ع)، عضو شورای ورزش ستاد نماز جمعه استان قم، تالیف کتاب و مقالات و فعالیت علمی پژوهشی تخصصی ورزشی در سطح بین المللی، عضو میز ورزش شورای انقلاب فرهنگی،عضو هیئت اندیشه ورزش بسیج ورزشکاران.
حجت الاسلام حسن یزدی نیز دارای اکثر شاخص های کسب جایگاه مدیریت بر ورزش استان قم نیز می باشد که تحصیلات حوزوی و تخصصی ورزش و همچنین قرارگیری در جایگاه های مختلف مدیریتی نیز از امتیازات ایشان به شمار میرود.
۷.دکتر مجید ولی:
کارمند استانداری قم در بخش حراست، دکترای تربیت بدنی، نزدیک۶سال رئیس هیئت قایقرانی استان قم، اطلاعات بیشتری از ایشان یافت نشد.
۸.حمید نریمان:
سرپرست اسبق معاونت ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان قم، مدیر گروه ورزش قهرمانی و سرپرست مدیر گروه ورزش همگانی استان قم، بازیکن و مربی فوتبال در تیم های مختلف لیگ آزادگان، کارشناس ارشد علوم ورزش و تربیت بدنی، مدرس دوره های مختلف مربیگری در وزارت ورزش.
وی هم اکنون مسئول پایگاه قهرمانی اداره کل ورزش قم است. جدیت، مدیریت اجرایی، تخصص و برنامه ریزی از شاخصه های وی به شمار می رود.اطلاعات بیشتری از ایشان یافت نشد.
۹.دکتر مهدی سلطانی:
متولد۱۳۵۹ قم، مهندس برق قدرت، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و مدیریت ورزشی، دکترای مدیریت راهبردی سازمان ها و رویدادهای ورزشی، بیش از یک دهه مدرس دروس تئوری و عملی تربیت بدنی در دانشگاه های مختلف استان قم، مدیر بیمارستان فوق تخصصی کودکان حضرت فاطمه معصومه (س) قم، کارمند دانشگاه علوم پزشکی قم با سوابق متعدد مدیریت اجرایی و عمرانی، بیش از ۲۰ سال سابقه حضور مدیریتی در ورزش از جمله سرپرست و نائب رئیس هیئت اسکیت قم، دبیر هیئت کاراته استان قم و سابقه عضویت در هیات رئیسه و مسئولیت و عضویت در کمیته های هیئت های ورزشی کاراته، ژیمناستیک و اسکیت مختلف دارای کمربند سیاه دان ۷ کاراته، داور آسیایی کاراته، مربی ممتاز کاراته، عضو هیات رئیسه سبک شیتوریو شوبوکان کاراته دو ایران و نماینده سبک در استان قم، دارای عناوین قهرمانی متعدد بین المللی و کشوری در کاراته به عنوان ورزشکار و مربی، سابقه سرپرستی و مربیگری اعزام تیم های مختلف کاراته، بیش از ۲۰ سال مدیریت باشگاه فرهنگی ورزشی شهید زین الدین قم، مدیر برگزاری کلاس های آموزشی و مسابقات مختلف در سطح استان و کشور، مربی و مدرس مربیگری فدراسیون آمادگی جسمانی کشور، دارای سوابق پژوهشی و بیش از ده عنوان مقاله در حوزه تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو ارشد سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم و مشاور ورزشی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم، نامزد انتخاباتی مجلس شورای اسلامی در سال۱۴۰۲ و عضویت در کمیته های تخصصی ورزش استان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قم و به طور کلی دارای تخصص و تجربیات ارزنده در حوزه های مدیریت اجرایی، مدیریت ورزش، اجتماعی، فنی و مهندسی و بهداشت ،درمان، آموزش، پژوهش و خیرین سلامت.
۱۰.روح الله دایی:
عضو هیئت علمی دانشگاه قم، کارشناسی ارشد علوم ورزش و تربیت بدنی، دبیر ورزش استان در ورزش دانشجویی، تالیف یک کتاب تخصصی و ۵ مقاله در علوم ورزش، علاقمند به مربیگری و استعدادیابی، مدرس دانشگاه، ورزشکار و داور رشته دوومیدانی، اطلاعات دیگری از وی یافت نشد.
۱۱.دکتر رضا هاشمی ماد:
دکترای علوم ورزش و تربیت بدنی، مدیر گروه علوم ورزشی و مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، از سال ۸۱ کارمند دانشگاه آزاد اسلامی قم فعال است، در رشته های کشتی فرنگی هندبال و تنیس به عنوان ورزشکار و مربی و سرپرست فعالیت کرده است.
هم اکنون رئیس هیئت تنیس استان قم مشغول فعالیت است، تالیف ۴ کتاب تخصصی و نیز ۳ مقاله علمی نیز از یافته های ایشان است.
۱۲.محسن فارسی:
متولد قم، کارشناسی ارشد مدیریت(غیر ورزشی)، کارمند اداره کل ورزش و جوانان، سرپرست گروه ورزش همگانی استان قم، معاون امور جوانان اداره کل ورزش قم، مسئول جذب سرمایه اداره کل ورزش قم، معاون مالی و پشتیبانی اداره کل ورزش قم، اطلاعات دیگری یافت نشد.
۱۳. حسین دوعلی:
دکترای علوم ورزش و تربیت بدنی، تالیف یک کتاب تخصصی و چندین مقاله علمی و پژوهشی، دبیر شورای پژوهش اداره کل ورزش قم، رئیس اداره ورزش بخش خلجستان، رئیس شورای بخش خلجستان، مدرس دانشگاه، مدرس مربیگری وزارت ورزش، سرپرست معاونت ورزش اداره کل ورزش قم، مسئول آموزش اداره کل ورزش قم، سرپرست هیئت سوارکاری قم.
وی از مدیران جوان، فعال و خلاق اداره کل ورزش قم است که اطلاعات بیشتری از ایشان یافت نشد.
۱۴.دکتر محمد کریمی:
متولد ۱۳۵۵ در قم، دکترای تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، گرایش فیزیولوژی ورزشی، استادیار دانشگاه صنعتی قم، نایب قهرمان انتخابی تیم ملی امید برای شرکت در مسابقات امیدهای جهان، معاون سابق دانشجویی دانشگاه، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، مربی درجه یک بین المللی در رشته کشتی، عضو شبکه بین المللی محققان فدراسیون جهانی کشتی، دبیر شورای امر به معروف ونهی از منکر دانشگاه صنعتی قم، بیش از ۶۵ مقاله و طرح علمی پژوهشی در مجلات ملی و بین المللی و همچنین استاد راهنمای بیش از ۳۲ پایان نامه تخصصی در رشته های مختلف ورزشی.
دکتر کریمی در تمام محافل علمی کشور از سابقه و اعتبار شاخصی برخوردار هست و نظرات علمی و تحقیقاتی ایشان در کنار دیگر قوانین و تحقیقات مبنای بسیاری از برنامه ریزی ها و سیاستگذاری ها قلمداد می شود.
افراد معرفی شده در این گزارش به دور از جناح بندی های سیاسی انتخاب و بررسی شده اند و معیار اصلی سابقه مدیریت و تحقیقات و مشاهدات میدانی در ورزش قم بوده است.
لازم به ذکر است این اطلاعات بدون اطلاع افراد و از طریق سایتهای خبری و دانشگاهی جمع آوری شده است.
پایگاه خبری پردیسان آنلاین آماده انعکاس نظر شهروندان و ورزش دوستان قمی می باشد.
ادامه دارد….
Tuesday, 3 December , 2024