در ترکیب صید استان هرمزگان ماهیهای مختلفی دیده میشود، اگر میخواهید بدانید کدام ماهیها در جنوبیترین استان کشورمان صید میشود با ما همراه باشید تا در این گزارش به شما پاسخ دهیم.
به گزارش پردیسان آنلاین از هرمزگان، اگر از کسانی که به سواحل خلیج فارس سفر کرده باشند، راجع به خاطرات این سفر بپرسید، بهیقین برای شما از غذاهایی خواهند گفت که با ماهی درست شدهاند و با ادویههای مخصوص طعمی به یادماندنی برای همه آنها به یادگار گذاشتهاند.
شغل صیادی یکی از شغلهای رایج در جنوبیترین استان کشورمان است و بسیاری از مردم این خطه رزقشان را از دریا میگیرند.
به گفته مدیر کل شیلات هرمزگان، در ترکیب صیدهای بهدست آمده از سواحل خلیج فارس ماهیهای متنوعی دیده میشود، ماهیهایی همچون ساردین ماهیان، متو ماهیان، هوور، کوتر، گیش، هامور، شیر، حلوا سیاه، سارم، سوکلا، قباد، میش ماهی و میگو که در تور صیادان جای میگیرند.
بهترین ماهی جنوب
ماهی صبور برای دوستداران ماهی، بهترین ماهی جنوب است که مزه خاصی دارد و هرکس آن را یک بار امتحان کرده باشد به این ادعا گواهی میدهد، ماهیهای دیگر همچون میش، کفشک، تن هوور، حمام و هامور را نیز دوستداران ماهی به شما پیشنهاد میدهند.
گرانترین ماهی جنوب
ماهی حلوا سفید، جزو گرانترین ماهیها در خطه جنوب است که طعم فوقالعادهای دارد و در آن هیچ تیغی مشاهده نمیشود، ماهی راشگو و ماهی شوریده نی در دسته گرانترین ماهیهای جنوب قرار دارند.
آن طور که مسعود بارانی در حاشیه بازدید از صیدگاههای استان هرمزگان گفته است، میزان صید این استان در سال ۱۴۰۱ افزونبر ۳۲۱ هزار تن بود و در سال گذشته رشد بیش از ۴۰ هزار تنی در تولید آبزیان برجای گذاشته شده است.
جایگاه مهم هرمزگان در صید و صیادی کشور
وی در این بازدید با بیان اینکه استان هرمزگان در کنار افزایش صید آبزیان، با حمایتهای سازمان شیلات ایران و استانداری گامهای خوبی با پیگری شیلات استان در راستای صید و صیادی پایدار و مسئولانه و حفظ منافع درازمدت جامعه صیادی برداشته است، افزود: شیلات استان در زمینه حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان اقدامات خوبی داشته است که میتوان به آغاز عملیات اجرایی احداث سه مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در سه شهرستان جاسک، بندرلنگه و قشم، احداث افزونبر پنج هزار قطعه سازه زیستگاه و رهاسازی افزون بر ۳۰ میلیون قطعه بچه میگو و ماهی بومی در آبهای استان اشاره کرد.
بارانی خاطرنشان کرد: پیگیری سیاستهای ابلاغی سازمان شیلات ایران، برگزاری دورههای آموزشی، تاکید مستمر بر اجرای دقیق تقویم ممنوعیت صید آبزیان، کنترل و پایش مدیریتی صیدگاهها، تقویت یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات، بازدیدها و عملیات میدانی در راستای حفظ ذخایر آبزیان، پایش مستمر ذخایر آبزیان و صید و صیادی، ارتقای خدمات دهی به جامعه صیادی، تشویق صیادان به استفاده از روشهای صید اصولی نوین و استاندارد و ارتقای همدلی و تعامل بین شیلات، جامعه صیادی و تشکلها در راستای صید و صیادی اصولی از مهمترین اقدامات شیلات هرمزگان در راستای ارتقای صید و صیادی و موفقیت استان در کسب رتبه نخست صید کشور بوده است.
وی با اشاره به اینکه ارتزاق افزونبر ۴۰ هزار خانوار هرمزگانی از طریق فعالیتهای صید و صیادی انجام میشود، تصریح کرد: هرمزگان با برخورداری از ۱۹ بندر صیادی، ۲۲ موج شکن مردمی و افزونبر ۴۰ مرکز تخلیه صید با حدود هفت هزار شناور صیادی در قالب حدود ۷۵ تعاونی صیادی جایگاه مهمی در صید و صیادی کشور را به خود اختصاص داده است.
Wednesday, 30 October , 2024