پژوهشکده هنرِ فرهنگستان هنر در نظر دارد به‌منظور تحلیل و بررسی تأثیر کرونا بر هنر، همایش هنر،کرونا را با مشارکت و همراهی معاونت پژوهشی فرهنگستان هنر، معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت فرهنگی دانشگاه تهران، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، دانشگاه هنرهای اسلامی-ایرانی استاد فرشچیان و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار […]

پژوهشکده هنرِ فرهنگستان هنر در نظر دارد به‌منظور تحلیل و بررسی تأثیر کرونا بر هنر، همایش هنر،کرونا را با مشارکت و همراهی معاونت پژوهشی فرهنگستان هنر، معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت فرهنگی دانشگاه تهران، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، دانشگاه هنرهای اسلامی-ایرانی استاد فرشچیان و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار کند. 

نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری این همایش، با حضور سرپرست و معاونان فرهنگستان هنر و رؤسا و معاونان نهادها و سازمان‌های مذکور، روز دوشنبه مورخ ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ برگزار شد. در این جلسه، پس از بحث و تبادل نظر درباره ضرورت و اهمیت موضوع و جوانب گوناگون آن، رئیس پژوهشکده هنر به‌عنوان دبیر علمی این همایش انتخاب شد.

عبدالحسین لاله با اعلام اینکه محورهای مطالعاتی و پژوهشی این همایش، با حضور و عضویت استادان و صاحب‌نظران مطرح فرهنگی و هنری کشور در شورای علمی این همایش طراحی و برنامه‌ریزی خواهد شد، گفت: از اهداف عمده این همایش این است که هنر را در مختصات فعلی جهانِ درگیر کرونا بکاود و تأثیرات این فراگیری وسیع را بر زیبایی‌شناسی و جریان‌های هنری در رویکردی آینده‌نگرانه بررسی کند و نقش و جایگاه هنر را در این برهه حساس آشکار سازد.

فراخوان این همایش در هفته اول اردیبهشت‌ماه سال جاری اطلاع‌رسانی خواهد شد و پس از آن، پژوهشگران علاقه‌مند می‌توانند یافته‌ها و ایده‌های پژوهشی خود را در چارچوب محورهای مطالعاتی تعیین‌شده، به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

وی در خصوص زمان برگزاری همایش گفت:«با فروکش‌کردن موج شیوع کرونا و در صورت کسب مجوزِ برگزاری گردهمایی‌ها از مراجع ذی‌ربط، این همایش با حضور پژوهشگران و علاقه‌مندان در فرهنگستان هنر برگزار خواهد شد و در صورت استمرار وضعیت جاری، برگزاری مجازی همایش در دستور کار قرار خواهد گرفت.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از محورهای مطالعاتی و همچنین گاه‌شمار این همایش می‌توانند از ابتدای اردیبهشت‌ماه سال جاری به نشانی‌های اینترنتی فرهنگستان هنر  و پژوهشکده هنر مراجعه کنند و یا با شماره‌های ۲ـ۶۶۹۵۶۱۹۰ تماس بگیرند.