آمار عملکرد شرکتهای معدن و صنایع معدنی در بورس نشان میدهد، فولاد مبارکه با منفی ۱۹.۷درصد به همراه چادرملو منفی ۱۸.۸ درصد و ملی مس منفی ۱۲.۷درصد و گل گهر منفی ۱۲.۱ بیشترین اثر را در سقوط این هفته داشتند. بیشترین افزایش ارزش نیز مربوط به معدنی دماوند با ۲۵.۸ درصد و نسوز پارس ۲۴.۶ درصد […]
آمار عملکرد شرکتهای معدن و صنایع معدنی در بورس نشان میدهد، فولاد مبارکه با منفی ۱۹.۷درصد به همراه چادرملو منفی ۱۸.۸ درصد و ملی مس منفی ۱۲.۷درصد و گل گهر منفی ۱۲.۱ بیشترین اثر را در سقوط این هفته داشتند.
بیشترین افزایش ارزش نیز مربوط به معدنی دماوند با ۲۵.۸ درصد و نسوز پارس ۲۴.۶ درصد بوده است.
سهام شرکتهای معدن و صنایع معدنی عموما به نوسانات دلار در بازار حساس بوده و تقویت آن، محرک ارزش سهام و سودآوری این شرکتها است.
در هفته جاری نیز اگرچه دلار ۹۰۰ تومانی دلار بالا رفت و نرخ اسکناس سنا به ۱۷۲۰۰ و حواله سنا به ۱۵۳۰۰ صعود داشت، با این حال رشد شاخص، قدرت مقاومت در مقابل تخلیه حباب بازار ناشی از ورود سرمایه جدید در ۲ ماه اخیر را نداشت و نهایتا بازار نزولی بود.
ارزش بازار ۸۵ شرکت معدن و صنایع معدنی در بورس تهران این هفته با افت ۱۱۱ هزار میلیارد تومانی معادل منفی ۱۰.۵درصد مواجه و به ۹۵۴ هزار میلیارد تومان رسید.
با تقویت سودآوری شرکتهای معدن و صنایع معدنی ناشی از تثبیت دلار در سطح بالاتر و رشد صادرات این گروه، انتظار بازگشت سرمایهگذاران و توقف روند نزولی بازار طی ۲ هفته آتی وجود دارد.
Saturday, 23 November , 2024