قم – – بالا رفتن حجم سرمایهگذاری، افزایش تعداد مجوزهای صادر شده و افزایش نیاز واحدهای تولیدی به نیروی کار،نشان از این دارد که صنعت قم در مدار رشد قرار گرفتهاست.
به گزارش پردیسان آنلاین، در همین رابطه استاندار قم با اشاره به این که تمرکز استان بر صنعت، کار و اشتغال است، تاکید کرد: طی چند ماهی که از دوره جدید مدیریت استان میگذرد، بیشترین تمرکز اقتصادی بر بخشهای یادشده بوده و بر ادامه این روند تاکید داریم.
سید محمدتقی شاهچراغی بیان داشت: ما از همان روز اولی که آمدیم، اعلام کردیم که اگر کاری از ما بر میآید، انجام میدهیم تا شاهد رشد و توسعه هرچه بیشتر استان باشیم.
وی با تاکید بر اینکه مصوبههای ستاد تسهیل و رفع موانع استان باید تعیین تکلیف شود گفت: در توسعه شهرکهای صنعتی، اولویت با کسانی است که زمین به آنها واگذار شدهاست.
شاهچراغی گفت: استان قم با داشتن شهرکها و نواحی صنعتی شاخص از شهرهای صنعتی قابل دفاع در کشور است، اکثریت صنایع مستقر درقم ، کوچک و متوسط میباشد.
وی با اشاره به حجم بالای سرمایه گذاری انجام شده در بخش صنعت قم و افزایش تعداد واحدهای تولیدی، افزود: اکنون شهرکهای صنعتی قم با مشکل کمبود کارگر روبهرو هستند.
وی با بیان این که مشکلهای حوزه کارگری در استان قم بسیار اندک است، ادامه داد: با وجود برخی مشکلها، چالش و معضل جدی در حوزه تولید و کارگری استان قم وجود ندارد و مسئولان استانی نسبت به رفع مشکلهای احصا شده آمادگی دارند.
۵۸ جواز تاسیس صنعتی امسال در قم صادر شد
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در این خصوص گفت: طی دو ماه فروردین و اردیبهشت سالجاری ۵۸ جواز تاسیس ایجادی و توسعهای در بخش صنعت استان صادر شد.
اکبر ابدالی بیان داشت: طی دوماهه یاد شده تعداد ۵۱ فقره جواز تاسیس ایجادی با ۱۰ هزار و ۵۱۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری و پیش بینی اشتغالزایی برای یکهزار و ۲۰۹ نفر و همچنین هفت فقره جواز تاسیس توسعه ای (توسعه واحدهای موجود) با ۹۵۸ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای ۲۱۶ نفر صادر شدهاست.
وی افزود:درمجموع تعداد کل جواز تاسیس موجود استان ۲ هزار و ۷۷ مجوز با پیش بینی اشتغالزایی برای ۵۰ هزار و ۹۸۵ نفر و سرمایهگذاری ۵۰۴ هزار و ۹۲۲ میلیارد ریال میباشد که این شاخص بیانگر میل و رغبت به سرمایه گذاری جدید در استان است.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت تعداد ۱۴ فقره پروانه بهره برداری ایجادی با پنج هزار و ۴۱۶ میلیارد ریال سرمایهگذاری و اشتغالزایی برای ۴۲۱ نفر و تعداد هفت فقره پروانه بهره برداری توسعه ای با ۴۸۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای ۴۹ نفر صادر شدهاست.
ابدالی اعلام کرد: در مجموع تعداد ۲ هزار و ۳۳۷ فقره پروانه بهرهبرداری با اشتغالزایی۶۲ هزار و ۱۳۲ نفر و سرمایه گذاری ۹۷ هزار و ۶۱۸ میلیارد ریال در استان موجود است که ظرفیت بالای بخش صنعت استان برای جذب سرمایهگذاران را نشان میدهد.
وی با اشاره به این که روند جذب سرمایهگذاران علاقهمند به انجام فعالیتهای صنعتی در قم مطابق اسناد بالادستی تدوین شده در این حوزه همچون سند آمایش سرزمین است، بیان داشت: برای توسعه فعالیتهای صنعتی در قم به موضوع ظرفیتهای محیط زیستی توجه ویژهای داریم و در همین راستا در مساله جذب سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت تولیدی در این استان، همان طور که بارها تاکید کردیم از حضور طرحهای صنعتی پاک، پیشرفته و کمآببر استقبال میکنیم.
صنعت در قم با ایجاد واحدهای پاک گسترش مییابد
رییس اداره طرح و برنامه سازمان صنعت، معدن و تجارت قم پیرامون این موضوع گفت: توسعه فعالیتهای صنعتی در قم مطابق سند آمایش سرزمین استان و همچنین اسناد ملی بالا دستی با اولویت ایجاد واحدهای پاک پیگری میشود.
جواد ناطق بیان کرد: در همین رابطه به دنبال استقرار صنایع پاک، کمآببر و با فناوری پیشرفه و برتر در شهرکهای صنعتی قم هستیم تا علاوه بر دستاوردهای اقتصادی همچون افزایش سطح تولید محصولات و اشتغالزایی برای استان، ملاحظههای محیط زیستی نیز در این خصوص رعایت شود.
وی با اشاره به برنامههای اقتصادی استان درحوزه صنعت، افزود: راهبرد سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عمق بخشیدن به فعالیتهای صنعتی در استان است و در این ارتباط افزایش سطح کیفیت تولید محصولات با نگاه به شرایط زیست محیطی خاص قم در اولویت قرار دارد.
وی با بیان این که سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در کنار محیط زیست است، ادامه داد: پروانه بهرهبرداری برای انجام فعالیتهای صنعتی در قم با اجازه محیط زیست استان صادر خواهد شد و حتی برای صدور جواز صنعتی نیز با نظر محیط زیست اقدام میشود.
ناطق گفت: حساسیت بالایی نسبت به استقرار صنایع پاک در شهرکهای صنعتی استان قم داریم و در جذب سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در حوزه تولید محصولات صنعتی و حمایت از آنان ، این نکته را ملاک عمل قرار دادیم.
وی در ادامه با اشاره به برنامهریزیهای دقیق برای توسعه فعالیتهای صنعتی دانشبنیان در استان قم، افزود: برای حمایت مادی و معنوی از صنعتگران و استقرار صنایع پیشرفته در قم از همه ظرفیتهای استان استفاده خواهیم کرد.
در بخش صنعت قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
Monday, 25 November , 2024