مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور گفت: شهر قم طی یک دهه اخیر تحولات و پیشرفتهای چشمگیری را برای خدمترسانی به مردم و رسیدن به جایگاه فعلی تجربه کرده است.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور گفت: شهر قم طی یک دهه اخیر تحولات و پیشرفتهای چشمگیری را برای خدمترسانی به مردم و رسیدن به جایگاه فعلی تجربه کرده است.
به گزارش پردیسان آنلاین، آیتالله علیرضا اعرافی ظهر امروز _شنبه دوم تیر_ در آئین سومین گام از افتتاح، بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۹۸ پروژهی شهری سال ۱۴۰۳ که در مرکز همایشهای شهرداری قم برگزار شد، ضمن تبریک ایام مبارک دهه ولایت و تشکر از همه کسانی که در خدمت به شهر قم فعالیت میکنند، اظهار کرد: یکی از مسائلی که در آغاز کار شهردار قم بر آن تاکید میشد این بود که قم نیازمند یک نگاه بلند و طراحی راهبردی و چشمانداز متناسب با جایگاهی است که دارد.
وی با اشاره به اینکه شورای اسلامی شهر و شهرداری قم در یک دهه اخیر بنیان کار بزرگی را نهادینه کردهاند، افزود: شهر قم جایگاه و منزلتی دارد که بسیاری از مواقع به دلیل روزمرگی این جایگاه مدنظر قرار نمیگیرد.
امام جمعه قم با اشاره به اینکه این شهر سازنده انقلاب اسلامی و حرکتدهنده جامعه به سمت تمدن اسلامی و الهام بخش در جهان است، خاطرنشان کرد: بر همین اساس و در همه کارها همچون معماری و شهرسازی این روح فرهنگی و معنوی باید مورد توجه باشد.
اعرافی اضافه کرد: با وجود بعضی انتقادها و پیشنهادها کارهای بزرگی انجام شده است و بهطور قطع اعضای شورا و شهردار گوش شنوا برای این نقدها را نیز دارند.
وی تاکید کرد: شهر قم در یک دهه برای ارائه خدمت به مردم تحولات چشمگیر و بزرگی را تجربه کرده و این مدیون خدمت همه در سطوح مختلف در شهرداری و نهادهای دیگر است.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با بیان اینکه تحولاتی که با راهبری شورا و شهردار و همکاری استانداری و سایر دستگاهها شکل گرفت باید مغتنم دانسته شود، ادامه داد: مرکزیت این جهان شهر تمدنی، حوزه علمیه و حرم حضرت معصومه (س) است و بافت مرکزی شهر باید بافتی باشد که این مرکزیت را حفظ و دسترسی به آن را آسان کند.
اعرافی با اشاره به اینکه شهرسازی کار یک بخش نیست و همه باید پای کار تحولات و پیشرفت شهر باشند، گفت: همکاری و همراهی رئیسجمهور شهید با استاندار و شهرداری در سایت ۴۸ هکتاری موجب شد تا به پشتوانه این اراضی چند طرح بزرگ در شهر به نتیجه برسد، چنین اقداماتی باید ادامهدار باشد، چراکه یک دستگاه بهتنهایی نمیتواند تمام نیازهای شهر را رفع کند.
وی گفت: هنر سازمانهایی از جمله شهرداری این است که دانش فنی و کارسازی لازم در آن نهادینه شود و مجموعه بزرگ مدیریت شهری باید پذیرای جذب نخبگان و افراد قوی برای ساخت آینده شهر باشد.
Monday, 25 November , 2024