به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله حسین مظاهری، در این سلسله دروس اخلاق با موضوع “فضائل و رذائل اخلاقی” به شرح شماری از فضیلتهای اخلاقی و تبیین برخی از رذائل ناپسند پرداخته میشود. علاقهمندان میتوانند برای دریافت صوت، فیلم و متن کامل آن دروس اخلاق به پایگاه اطلاعرسانی Almazaheri.ir یا صفحات و کانالهای فضای مجازی […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله حسین مظاهری، در این سلسله دروس اخلاق با موضوع “فضائل و رذائل اخلاقی” به شرح شماری از فضیلتهای اخلاقی و تبیین برخی از رذائل ناپسند پرداخته میشود.
علاقهمندان میتوانند برای دریافت صوت، فیلم و متن کامل آن دروس اخلاق به پایگاه اطلاعرسانی Almazaheri.ir یا صفحات و کانالهای فضای مجازی به آدرس @Almazaheri مراجعه کنند.
این مرجع تقلید همچنین در آستانه ماه مبارک رمضان به توصیههایی برای استفاده بهتر از فرصت معنوی ماه رمضان و امکان خودسازی و تهذیب نفس در این ماه پرداخت و چهار راهکار با عنوان “پرهیز از غذای حرام و شبههناک”، “ارتباط با خداوند از طریق انس با نماز، قرآن، دعا و توسل”، “رسیدگی و خدمت به دیگران” و “اجتناب از گناه” را برای درک بهتر این ماه ارائه کرد.
رییس حوزه علمیه اصفهان تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان، چشم و گوش و زبان خود را کنترل کنید، از نگاههای آلوده بپرهیزید، از دیدن فیلمها و برنامههای حرام و بیهوده در ماهواره، اینترنت و تلویزیون دوری گزینید، غنا و موسیقی و حرفهای حرام و بیهوده نشنوید، غیبت نکنید، تهمت نزنید، شایعهپراکنی نکنید، دروغ نگویید و به کسی توهین نکنید.
وی با بیان اینکه گاهی مشاهده میشود هنگام افطار، برخی غیبت میکنند و تهمت میزنند گفت: معلوم است چنین افرادی روزه نبودهاند، فقط گرسنگی و تشنگی را تحمل کردهاند، روزهای که همراه با گناه باشد روزه واقعی نیست و مقبول درگاه الهی واقع نمیشود.
آیت الله مظاهری تصریح کرد: علاوه بر گناه، از گفتار و کردار بیهوده و بینتیجه هم باید اجتناب شود، بعضی صحبتها غیبت و تهمت و دروغ نیست ولی بیهوده است و نه نتیجه دنیا و نه نتیجه آخرت دارد و اینگونه حرفها فشار قبر دارد و باید از آن پرهیز شود.
وی توصیه کرد: بیایید لااقل در این ماه زبان خود را از گناه حفظ کنید زیرا کسی که گناه و کردار بیهوده و بینتیجه داشته باشد، نمیتواند از ماه مبارک رمضان استفاده مطلوب کند.
شنبه ششم اردیبهشت ماه اول ماه مبارک رمضان است.
Monday, 25 November , 2024