سعید آیتی روز دوشنبه به خبرنگار پردیسان نوین اظهار داشت: این طرح  که به مدت یک هفته در استان اجرا شد،  در شهر شیروان هم از فردا اجرایی می شود و در این زمینه  معتادان متجاهر با همکاری برخی دستگاه هایی اجرایی و انتظامی جمع‌آوری می شوند. وی با بیان اینکه ۵۰ نفر از معتادان جمع آوری شده با اخذ تعهد  […]

سعید آیتی روز دوشنبه به خبرنگار پردیسان نوین اظهار داشت: این طرح  که به مدت یک هفته در استان اجرا شد،  در شهر شیروان هم از فردا اجرایی می شود و در این زمینه  معتادان متجاهر با همکاری برخی دستگاه هایی اجرایی و انتظامی جمع‌آوری می شوند.

وی با بیان اینکه ۵۰ نفر از معتادان جمع آوری شده با اخذ تعهد  به خانوده های خود بازگردانده شدند، اظهار داشت: این خانواده ها توان نگهداری معتادان خود را داشتند.

وی افزود: ۱۰۰ معتاد باقیمانده نیز  با انجام تست کرونا، غربالگری و قرنطینه شده و بعد از ایزوله سازی در اردوگاه ماده ۱۶ نگهداری می شوند.

آیتی اظهار داشت: چهار معتاد مشکوک به کرونا به طور مجزا نگهداری می شوند و پس از مشخص شدن وضعیت بیماری به اردوگاه ماده ۱۶ منتقل می شوند.

خراسان شمالی از استان های درگیر با آسیب اعتیاد است.

با شیوع کرونا و با توجه به پروتکل های بهداشتی پس از اینکه ۱۲۰ معتاد ان اردوگاه ماده ۱۶ قرنطینه شده و مشخص شد بیمار نیستند، با دستور قضایی به خانواده خود تحویل شدند و فقط  پنج معتاد بی‌خانمان در این مرکز نگهداری می‌شدند.

دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی شمار معتادان متجاهر را  ۴۰۰ معتاد نفر اعلام کرده است.

 خراسان شمالی ۶۰ هزار معتاد دارد و  این آمار بر اساس پالایش ستاد مبازره با مواد مخدر کشور در استان ها و در بین جمعیت فعال ۱۵ تا ۶۴ سال به دست آمده است.

۲ درصد از جمعیت معتادان استان را زنان تشکیل می دهند.

خراسان شمالی با دارا بودن ۸۶۳ هزار نفر جمعیت در بین ۶ استان نخست درگیر با آسیب اعتیاد قرار دارد.

کارگران و دانشجویان این استان بیشترین افراد درگیر با اعتیاد هستند.

مصرف مواد مخدر سنتی در این استان شیوع بیشتری دارد.