رئیسجمهور گفت: بخشهای اجرایی مرتبط حتما باید در این زمینه بکوشند و در راستای حفظ و تقویت جایگاه و منزلت و کرامت نخبگان گام بردارند.
به گزارش پردیسان آنلاین، جمعی از روسای دانشگاههای کشور و تعدادی از مسئولان اجرایی در نشستی به ریاست حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی، راهکارهای بهرهگیری حداکثری از ظرفیت نخبگان را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
در این نشست مقرر شد کارگروهی با محوریت مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری تشکیل شود تا با مشارکت دانشگاهیان و مقامات اجرایی، روشهای مناسب عملی و سریعالوصول اجرایی برای بهرهمندی بهتر از توان علمی و تحقیقاتی دانشگاهها در دولت را ارائه و تحقق آنها را پیگیری کنند.
رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر اهمیت جذب و بهرهگیری از توان کارشناسی و علمی نخبگان و دانشگاهیان در نظام حکمرانی، طراحی سازوکارهایی برای تسهیل و تحکیم ارتباط دولت با شبکه نخبگانی کشور را ضروری خواند و گفت: این مهم است که سازوکارهای کارآمدی برای شکلگیری یک رابطه موثر میان دولت و نهاد علم فراهم شود تا بتوانیم کاملاً کاربردی و مسئلهمحور از توان علمی و پژوهشی مراکز دانشگاهی و نخبگانی بهره ببریم.
رئیسی با تاکید بر ضرورت تکریم جایگاه نخبگان و دانشگاهیان و توجه به دغدغههای آنها خصوصاً در حوزه معیشت، افزود: چنانچه ضعف و کاستی قانونی در مسیر برطرف کردن دغدغههای نخبگان کشور وجود دارد باید از طریق تدوین لایحه و تقدیم آن به مجلس شورای اسلامی پیگیری شود.
رئیسی همچنین با تاکید بر اهمیت حفظ منزلت و کرامت نخبگان و دانشگاهیان و لزوم توجه به معیشت آنان اظهار داشت: بخشهای اجرایی مرتبط حتماً باید در این زمینه بکوشند و در راستای حفظ و تقویت جایگاه و منزلت و کرامت نخبگان گام بردارند.
رئیس جمهور گفت: نخبگان، فرهیختگان و اعضای هیات علمی باید بدون دغدعه معیشت و تامین زندگی، به ایفای نقش مهم خود در امر آموزش و تربیت نیروهای متخصص و متعهد و کارآمد بپردازند.
در این جلسه شماری از روسای دانشگاهها ضمن طرح دغدغهها، نگرانیها و چالشهای موجود در استفاده و بکارگیری ظرفیتهای مراکز علمی، آمادگی دانشگاهها و اعضای هیاتهای علمی را برای مشارکت در حل مسائل و کمک به تامین نیازهای کشور در عرصههای علمی و پژوهشی و فناوری اعلام کردند.
Thursday, 28 November , 2024